Откривена позадина сукоба Харе и Каванија...

Отац ће ти трунути у затвору! „Не само што га је додиривао по интимним местима, већ га је и константно подсећао на несрећу коју је изазвао његов отац, а у којој је погинуо дечак“, открива помоћни тренер Уругваја.

Фудбал 01.07.2015 | 23:20
Откривена позадина сукоба Харе и Каванија...

Фамозни сукоб на Копа Америка између чилеанског штопера Гоназала Харе и уругвајског нападача Единсона Каванија, и даље је централна тема медија у Јужној Америци.

Фудбалер Мајнца ће остатак шампионата провести на трибинама, пошто је кажњен са три меча суспензије зато што је Уругвајца додиривао по интимним местима. Али то није све.

Помоћни тренер у стручном штабу Уругваја Марио Реболо, открио је медијима и да је њиховог играча изнервирало добацивање противничког фудбалера везано за оца голгетера ПСЖ-а, Луиса Каванија, који је у домовини изазвао саобраћајну незгоду, у којој је живот изгубио тинејџер мотоциклиста, а после које се суочава са вишегодишњом робијом.
„Не само што га је Хара додиривао по интимним местима, већ га је константно подсећао на нешто што се догодило дан пре утакмице. Понављао му је како ће му отац добити затворску казну од 20 година због несреће која се догодила. То га је погодило“, испричао је Реболо.

Фудбалски савез Чилеа прихватио је казну од три утакмице за Гонзала Хару, кога неће бити у вечерашњем полуфиналу Копа Америка против Перуа.

Подсетимо, и немачки Мајнц за који овај фудбалер наступа, најавио је да жели што пре да га прода, уз напомену да им не треба играч који се овако понаша.

Коментари / 0

Оставите коментар