Видео: Момци, жао нам је што морамо ово да вам кажемо, али...

Једна од најлепших српских одбојкашица се удала. Погледајте како сада изгледа.

Остали спортови 28.05.2015 | 09:20
Видео: Момци, жао нам је што морамо ово да вам кажемо, али...

Аутор: мондо.рс
Једна од најлепших српских одбојкашица се удала. Погледајте како сада изгледа.

25.05.2015. | 22:47 13 А- А А+
Момци, жао нам је што морамо ово да вам кажемо...Фото: МН Пресс Одбојкашица Ања Спасојевић, која је у зениту каријере због међусобних размирица престала да игра за репрезентацију, се након тога и потпуно повукла из јавности. Пре годину дана је у 31. години завршила активну спортску каријеру, а након што се после играња у иностранству вратила у Београд - стала је на луди камен. Њен изабраник је такође спортиста.
"Мој супруг је бивши рукометаш. Није нешто специјално познат јавности и не жели да се експонира. Знамо се одавно, али међу нама никада није било неких романтичних емоција. Готивила сам ја њега, готивио је он мене, повремено смо се дружили када би се нашли у истом друштву, одржавали контакт тако што бисмо се чули једном у x година... Међутим, то се једноставно потрефило да смо се нашли на правом месту у право време за обоје, нешто се у нама родило и то се на крају крунисало браком. Сада планирамо и породицу. И тако", рекла је кроз смех Ања у емисији Свој на своме са Ненадом Миленковићем.

Такву одлуку Ања Спасојевић је донела због презасићења играњем, одвојености од породице, пријатеља и дечка. По слетању на београдски аеродром, каже, плакала је као мало дете.

"Почело је да ми бива све теже и теже јер сам константно била сама. Почео је ужасно да ми недостаје нормалан живот. Не могу да кажем да нисам налазила пријатеље и да сам имала примедбе на третман у екипама, али сама та чињеница да нисам имала своје пријатеље и да мој тадашњи дечко, а садашњи муж, није могао да буде са мном је почела баш, баш да ме оптрећује. И, на крају, када сам прошле године слетела из Русије на београдски аеродром плакала сам као мало дете. Као да ми се не знам шта десило. Чињеница да више нећу одлазити и нећу бити сама је мени било такво олакшање да је то било невероватно".

Своје повлачење из јавности, једна од најлепших спрских одбојкашица, образложила је престанком играња за национални тим.

"Много људи ме је звало после покушавајући да од мене извуче неке речи од којих ће се касније направити један велики скандал. Ја сам ту причу зауставила онолико колико сам то могла, желела сам да ставим тачку на тај случај, да се све смири да се после тога повучем из медија. Сматрала сам да нема потребе да људима дајем не знам какве информације – где сам, шта радим – сваки дан, сваки други дан... То је значи било моје својевољно повлачење из медија".

Осим због спортских успеха, Ања Спасојевић је често била радо виђен гост у медијима и због своје лепоте. То јој, тврди, није сметало.

"Не могу да кажем да ми није ласкала цела та прича. Мислим да су људи поштовали, пре свега, то што радим на терену, па ако сам још неком била и лепа то је супер. Могу рећи да ми је пријало то што су ме проглашавали једном од најлепших одбојкашица, а поготово сам волела када су ме позивали да се за новине сликам у неким модним едиторијалима, да се шминкам, пресвлачим... Као свако женско".

Коментари / 0

Оставите коментар