Одржан УО Ц. Звезде - Тончев предложио тренера!

У Љутице Богдана одржан је састанак Управног одбора на ком је потпредседник Тончев изнео свој предлог ко би требало да буде нови тренер.

Фудбал 26.05.2015 | 15:40
Одржан УО Ц. Звезде - Тончев предложио тренера!

После седнице Управног одбора ФК Црвена звезда, прве по завршетку сезоне и оставке коју је понудио тренер Ненад Лалатовић, зна се само да је та оставка усвојена и да је клуб кренуо у званичну потрагу за новим шефом струке.

Али, та потрага траје већ неко време и из дана у дан постаје све конкретнија.

Ове вечери, потпредседник Ивица Тончев, који је нешто раније оштро одговорио на Лалатовићеве критике, изнео је предлог да нови тренер буде – стари тренер. Али, не Милорад Косановић, већ Зоран Филиповић!

"Ако мене питате, предложио сам Филиповића. А да ли ће Филе бити тренер, не знам, јер сам ја један, а има 18 чланова. Могу само да додам да није било других, званичних, предлога", рекао је Ивица Тончев.

Зоран Филиповић (62) бивши је фудбалер (93 гола, 206 утакмица) и тренер Звезде (2001-2003). У две сезоне на "Маракани" освојио је Куп и лансирао неколико младих играча, попут Немање Видића, Бошка Јанковића и Александра Луковића. У исто време, најављен је продужетак спонзорског уговора са Термама Чатеж из Словеније, у којима ће првотимци боравити од 16. до 26. јуна, док је прозивка за сезону 2014/15 (која почиње већ у 1. колу квалификација за Лигу Европе), заказана за 8. јун.

Да ли ће црвено-беле окупити Филиповић, Косановић или можда Ристо Видаковић, а помињу се још нека имена, биће познато током наредних дана, али се и овог пута показало да челници клуба имају различите погледе и ставове и око тога ко би требало да буде тренер и око тога ко би требало да га поставља.

Раније у понедељак, кандидат за спортског директора Влада Стошић одржао је састанак на стадиону са генералним директором Звезданом Терзићем и разговарано је о идејама, замислима, плановима и могућностима, а претпоставка је да би Стошић тражио да, ако ће већ бити директор, он одлучује и о томе ко ће бити тренер.

Коментари / 0

Оставите коментар