НБА плеј-оф: Мемфис смирио Ратнике, Атланта 1:1!

Мемфис Гризлиси направили су брејк против Вориорса, док је Атланта изједначила на 1-1 у полуфиналним серијама НБА лиге.

Кошарка 06.05.2015 | 11:40
НБА плеј-оф: Мемфис смирио Ратнике, Атланта 1:1!

Мемфис је предвођен Мајком Конлијем победио Голден Стејт резултатом 97:90, док су после првог пораза на свом терену Хокси надиграли Вашингтон са 106:90.

Само осам дана после захвата испод ока Конли се вратио са маском на лицу и био најзаслужнији за брејк Гризлиса и изједначење у серији на 1-1.

Он је меч завршио са 22 поена, уз 3 асистенције, али је био један од најзаслужнијих што је МВП лиге Стеф Кари убацио само 19 поена (7-19 за два, 2-11 за три). Зек Рендолф додао је 20 поена за Мемфис, док су Ли и Марк Гасол убацили по 15.

Са друге стране, у редовима домаће екипе после Карија најбољи је био Дрејмонд Грин са дабл-дабл учинком (14 поена и 11 скокова). Исти број поена имао је Леандро Барбоса, један више од Клеја Томпсона који је убацио само једну тројку из шест покушаја.

Серија се сада сели у Мемфис где ће бити одигране такође две утакмице, а прва је на програму за четири дана.

Атланта је после претрпљеног брејка успела да изједначи на 1-1 против Вашингтона, највише захваљујући одличној првој, али и четвртој четвртини.

Хоксе је до тријумфа носио Керол са 22 поена, 6 ухваћених лопти и 4 асистенције, а пратили су га Хорфорд и Милсап са по 18 поена. Први је имао 6 успешних додавања, док је Милсап забележио и 11 скокова.

Визардси нису могли да без Џона Вола понове партију од пре неколико дана, иако је Рамон Сешнс одиграо сасвим солидно постигавши 21 поен. Добар је био и Бредли Бил са поеном мање и 7 асистенција, док су по 15 убацили Пирс и Портер.

У следеће две утакмице домаћин ће бити Вашингтон – прва ће бити одиграна у суботу увече.

Коментари / 0

Оставите коментар