За сриједу најављен жути метеоаларм

Због високе температуре ваздуха и грмљавине метеоаларм је за сутра издао жуто упозорење за регије Бањалука, Приједор, Вишеград, Сарајево и Тузла, објавио је Хидрометеоролошки завод Републике Српске. На подручју бањалучке, приједорске и вишеградске регије температура ваздуха би могла да буде виша од 32 степена Целзијусова.

Босна и Херцеговина 05.05.2015 | 20:29
 За сриједу најављен жути метеоаларм

Грмљавина се увече очекује на подручју регија Бањалука, Приједор, Сарајево и Тузла.

И у Србији ће сутра бити веома топло с највишом дневном температуром од 35 степени, саопштио је Хидрометеоролошки завод Србије.

У ноћи између сриједе и четвртка очекују краткотрајне локалне временске непогоде с обилнијим падавинама, олујним вјетром и градом.

Слично вријеме метеоролози су најавили и у Хрватској гдје је за осјечку и загребачку регију метеоаларм издао жуто упозорење због могућих јаких пљускова с грмљавином.

Пљускови са грмљавином очекују се у послијеподневним сатима. Најављена је висока температура ваздуха, на осјечком подручју до 34 степена, а на загребачком до 32 степена.

 

Извор: СРНА

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Дрекавац

05.05.2015 18:39

Дао Бог да Свети Георгије поубива све аждахе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Геополитика

05.05.2015 19:38

Све ће то Свети Георгије надјачати. Само једно неће, неће разбуцати ову црну облачину и туробну маглуштину што народ притиска и дави, и превише и предуго. Друга сила ту треба, ништа без куке и мотике, коца и конопца..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо

05.05.2015 19:53

Св. Георгије ће да побива лопове у РС

ОДГОВОРИТЕ