Напад у Зворнику може бити почетак још горих догађаја

Након данашњег напада на полицијску станицу у Зворнику у којем је наоружани мушкарац убио једног и ранио двојицу полицајаца, министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач је изјавио да овај напад може бити почетак много горих догађања у Републици Српској.

Република Српска 27.04.2015 | 21:32
Напад у Зворнику може бити почетак још горих догађаја

"Нећемо дозволити да терористи владају, безбједност је подигнута на највиши ниво. Говорили смо да је борба против тероризма потребна, морамо заштитити наше полицајце, грађане и установе, јер ово може бити почетак много горих дешавања у РС. Предузећемо све могуће мјере да заштитимо грађане. Грађани се такође требају укључити и доставити све евентуалне информације о терористима. Имаћемо одговоре на овакве ствари, нећемо опростити нити заборавити, то сви морају знати", изјавио је Лукач у телефонском разговору за РТРС.

Лукач је краткој изјави за портал Клиx казао да је по доласку у Зворник разговарао са свим полицајцима, те да су му они потврдили да је нападач ушао у полицијску станицу уз повике "Аллаху екбер".

Коментари / 21

Оставите коментар
Name

нико_нитан

27.04.2015 19:47

Зао ми је полицајца, искрена суцут породици, алии сто се тице власти и њихове способности добро је да се оваквих слуцајева и раније није десавало.Људи су под разлоицитим приситсцима али је залоснбо да страдају недузни.Закон о тероризму и закон о забрани терористицких организација у БиХ неце задуго јер увијек неко стоји иза тих брадоња био које вјеросиповјести.Брадоња је брадоња за све у БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

28.04.2015 14:17

Проблем тероризма је проблем Бошњака у Бих јер се вехабије налазе међу њима и међу њима се крећу.Како објаснити да се у некој џамији налазе вехабије и ту се моле поред хоџе и других вјерника.Значи да имају подршку хоџа и бошњака.Не бих се сложио да су све брадоње тако опасне јер се зна које брадоње више једу и пију а које су вјерски фанатици склони тероризму.

Name

Зденко Бајо

27.04.2015 19:59

ФАЛСЕ ФЛАГ А ЛА СНСД РЕФЕРЕНДУМ 2006 -2018 СТРАНИ ПЛАЋЕНИЦИ И ДОМАЋИ ИЗДАЈНИЦИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

јасно

27.04.2015 21:01

Бугојно,амбасада САД,Зворник, ко је овдје 'агресор'?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симке

27.04.2015 21:22

Јадан је онај кога ти ститис и твој баја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика...

27.04.2015 21:24

Ко је цуо "Алах уекбер".. Онај упуцани не мозе свједоцити,. а ови зиви могу.. уз АДЕКВАТНУ награду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

27.04.2015 21:25

Лепо ја рекох јуче. Не морају Срби и Хрвати прстом да мрдну, Бошње ће саме срушити БиХ. Таман Европа нек види да јој џаба верске предрасуде према бошњачкој националној држави, кад су све више верски индоктринирани и поред Срба и Хрвата. Имали су и они Шарли Ебдо, могли би мало да се солидаришу са хришћанима у Босни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дивља јабука

27.04.2015 21:40

Све је то организовано и плаћено од стране домаћих политичара који хоће да се сије страх и да се заховна, не би ли остали на слободи након све ове пљачке коју су направили. Нису они нас само опљачкали него су нас оставили без икаквих услова за живот. И да их СИПА не похапси, народ ће их на крају све колчевиам поубијати. Зато су њима потребни напади на полицијске станице и сличне ствари. Моје питање Драгану Лукачу, министру полиције, је следеће: Откуд знаш да ово може бити почетак још горих догадјаја, односно откуд знаш да ће бити још горе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

28.04.2015 05:50

Примитивцу један, који си ти глупан, Боже каквих нас има добро смо да смо уопште опстали...

Name

ЈМО

27.04.2015 21:45

Да је ово којим слуцајем био терористицки цин досада би Додик,Лукац и Зељка били у Русији ради властите сигурности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко, Република Српска

27.04.2015 22:06

Сине Вама бошњацима гдје год се окренете привиђава се Баја ццццц воистину..

ОДГОВОРИТЕ
Name

еxса

27.04.2015 22:08

У ЗВ је на власти Додикова странка и неки Стевановиц који и не зиви у ЗВ.Он је инаце висе у Тузли и Србији него у РС.Слизао се са муслиманима,они га подмитили и он је намјестао послове,обнављао куце,правио путеве до куце итд са друге стране је нападао Србе из Сарајева и свадјао домаце становниство са њима.Он је јавно говори да му је драза Тузла од БН.Вратио је 30 хиљада муслимана,обновио и направио нове дзамије,дао им свима посао.Овај Лукац нека не прица супље прице него нека објасни засто ти муслимани нису провјеравани него су били застицени као споменици.Засто тај Стевановиц неце бити ухапсен.Он мора да поднесе оставку под хитно као и ти мафијаси од полиције у ЗВ који се само баве сверцом умјесто да провјеравају муслимане!Ста би било да Срби запуцају у СА на станицу полиције??Па бомбардовали би нас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

недјо3

27.04.2015 22:14

Ма какав си ти министар кад казес да овај слуцај мозе довести до горег догадзаја стасте подузели да не дојде до овога мој министре само тросите народне паре покрисе по усима и сути

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борислав

27.04.2015 23:06

Па ти си поставио полицајце уз дуз аутопута Бања Лука - Лактаси да цувају улазе и силаске са аутопута кад пролази Баја а не на раскрснице измедју РС и Федерације. Овај није насао пуску на путу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ко кога лазе

28.04.2015 04:01

МУП-у је јављено да су могуци еxцеси, а Курир објављује да МУП није упознат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

28.04.2015 05:01

Пролазе кроз Српску ко како хоце, залазе,снимају, врбују, хаос! А ја као борац прве категорије цекам посао, цекам лицну и возацку мјесец дана!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИМА

28.04.2015 05:13

Има овдје доста нелогицности. Прво су рекли да убица има 60 год, а сад 24. Онда одмах се декалрисе да је тероризам, а да није порведена истрага. И на крају, засто се слика убице не објави? Зна се објавити за убиство из љубоморе или слицно, а кад је тероризм онда је нема. Цини ми се да овдје има доста нелогицности. И гдје су слике надзорних камера? Уколико буде објективна истрага те слике це треба показати јавности. Ако их не буде, сигуран сам да несто добро не стима у разлозима овог узасног цина убиства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Викиликс

28.04.2015 05:27

Па ви да хоцете несто спријецити ви би то урадили, у Градисци ради вехабија у ДГС-у пуста браду и носу подрезане хлаце и то униформу полицијску. Једном приликом је пустио неког вехабију који је био на путу за бец да клања у слузбеним просторијама јер је било вријеме за клањат у 12 а није могао у ауту. И ТО НИЈЕ ОПАСНОСТ ЈЕДНОМ ЦЕ РАЗНИЈЕТ 100 ЉУДИ. КАКО ЈЕ УОПСТЕ МОГУЦЕ ДА ОН РАДИ У ПОЛИЦИЈИ И ТО ГРАНИЦНО Ј?

ОДГОВОРИТЕ
Name

одговор

28.04.2015 10:34

Могуце, могуце и кад цовјек пријави и зали се на то клањање на..бе.

Name

ЖИКА Ж

28.04.2015 06:19

ВЛАДА МОРА ДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКУ А ПРВИ МИНИСТАР ПОЛИЦИЈЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИНСТИТУЦИЈЕ!

28.04.2015 07:55

Оно сто ми боде оци у цитању текстова и пара уси у слусању изјава јесте цињеница да сви ИСТИ политицари пљују по институцијама и како нису оне урадиле свој дио посла. А ти ИСТИ цим се спомене нека криминална и коруптивна ЊИХИВА работа, наврат на нос се утркавају ко це прије изреци ИНСТИТУЦИЈЕ РАДЕ СВОЈ ПОСАО и немојте врсити притисак преко медија на институције. Какав такав ланац командовања/координације постоји, ко није одрадио свој дио посла и због цега то је питање и ко це да одговара а неко мора да одговара јер погинуо је полицијски слузбеник. Дрзава мора сада и за сва времена расцистити са верхабизмом у БиХ, имају разлог и повод па господо ста се цека. У противном те верхабије онда се користе по потреби и због нецега свремена на вријеме. У свим изјавама се потенцира како је народ упласен а у ствари су упласени они који су на власти дезертери, профитери, и стока ситног зуба ста це да буде са њиховим благом сто награбисе својим нерадом и криминалом.

ОДГОВОРИТЕ