Прве сцене из наставка филма Зона Замфирова!

„Врати се, Зоне” је прича о згодама и незгодама кроз које пролазе Зоне - Бранкица Себастијановић и Мане - Милан Васић, да би сачували љубав и брак.

Забава 06.03.2015 | 18:49
Прве сцене из наставка филма Зона Замфирова!

ФИЛМ „Врати се, Зоне” је наставак „Зоне Замфирове”, најгледанијег филма у новијој српској кинематографији. Реч је о романтичној мелодрами са елементима комедије о згодама и незгодама кроз које пролазе Зоне и Мане да би сачували своју љубав и брак. Њих двоје се суочавају са препрекама које морају да савладају, час се допуњују час сукобљавају, што их доводи у низ драматичних ситуација са неизвесним расплетом.

Прелепу Зону Замфирову глуми Бранкица Себастијановић, док заводљивог кујунџију Манета игра Милан Васић. Као Манетова мајка Јевда појављује се Љиљана Благојевић*, а као тетка Дока Јелисавета Сека Саблић. Зониног оца Хаџи Замфира тумачи Никола Ристановски, а мајку Ташану Анита Манчић. Манулаћ је Миодраг Радоњи.

Појављују се и нови ликови које тумаче Милан Лане Гутовић као поп Божа и Тања Бошковић као попадија Сида. Ту су и Милорад Мандић Манда и Весна Тривалић.

У филму играју и Горан Јевтић, Милена Васић, Игор Ђорђевић, Ива Стефановић, Марија Стокић, Милан Калинић, Душан Матејић, Александар Ристоски, Нела Михаиловић, Рада Ђуричин, Исидора Рајковић, Гордана Марић, Иван Заблаћански, Тамара Алексић и многи други.

Режију потписује Југ Радивојевић а сценарио су написали Ивана и Мирослав Митић по мотивима књиге „Зона Замфирова, шта је било после” Душице Милановић Марике.

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар