Новак: Ово је велики дан за Краљево, браво за публику!

Новак Ђоковић освојио је први бод за Дејвис куп репрезентацију Србије против Хрватске победивши Матеа Делића са 6:3, 6:2, 6:4. После меча, похвалио је публику у краљевачкој Хали спортова, али и ривала који се трудио да му парира што је дуже могуће.

Тенис 06.03.2015 | 15:40
Новак: Ово је велики дан за Краљево, браво за публику!

"Опет је меч требало добити, свестан сам да су људи уписали победу унапред, али Мате је незгодан, талентован, има потенцијал да буде у врху. Способан је да сервира добро, има јак волеј, добро се брани за своју висину, а ја сам играо најбоље кад је било најбитније", рекао је за РТС Ђоковић после меча, и додао:

"Нисам се суочио са брејк лоптом, дошао сам до лаких поена на први сервис, а морам да похвалим публику и атмосферу. Ово је посебан дан за Краљево и тенис, град се доказао, сви су показали поштовање према ривалу, уз велики спортски дух, и ја им се захваљујем на томе. Нисам имао прилике да играм у више места у Србији, само један меч или два у Новом Саду, чини ми се 2005. илли 2006. године. Све остале мечеве играли смо у Београду и Арени, драго што сам играо и пред краљевачком и публиком из централне и западне Србије".

Коментари / 0

Оставите коментар