Зашто је Војин Митровић прешао у СНСД-ово јато?

Врх Режима обећао је Војину Митровићу да ће, након што из Савеза за промјене пређе под скуте СНСД-а, ријешти проблем његовог спорног земљишта у Бањалуци, чиме ће му омогућити да заради најмање четири милиона марака.

Република Српска 29.11.2014 | 16:44
Зашто је Војин Митровић прешао у СНСД-ово јато?

У цијелој овој прљавој причи, осим Митровића, учествују врх СНСД-а, Будо Станковић, кум Милорада Додика, највиши функционери Града Бањалука и још низ других службеника ентитетских институција.

Цијели овај случај невјероватна је дрскост и безочност, јер Митровић продаје земљу која није уопште његова, већ је у власништву Града Бањалука.

Прецизније, ријеч је о пет дунума градског грађевинског земљишта, које се налази између Кружног тока (код ресторана Мy Wаy) и улице Илије Гарашанина (код фирме „Крамар“), крај брзе цесте Бањалука-Клашнице.

На том плацу требало би да се изгради бензинска станица, са свим пратећим објектима и хотел, од пет спратова (П плус 4). Ове објекте ће градити србијански „НИС“, након што купе земљиште од Митровића, а у складу са Уговором који је потписан прије двије године. Кренимо редом.

Будимир Станковић је 2009. године почео са великом операцијом преузимања 427 дунума градског грађевинског земљишта, на које је право привременог кориштења имала Пољопривредна школа Бањалука.

Станковић је као свог пиона у цијелу игру убацио Перицу Репајића.

Перица Репајић је отео земљиште од Града Бањалука, на темељу уговора о замјени некретнина са Пољопривредном школом (ОПУ 1817/09), закљученог 1.12.2009. године код нотара Миленка Делића из Бањалуке.

Репајић у првом налету преузима 137 дунума од Пољопривредне школе, од чега је 20 дунума крај брзе цесте Бањалука-Клашнице. (О свему овоме на блогу је још 27.12.2012. године, објављен текст „Зарадили 27 милиона КМ на замјени земљишта у Бањалуци“).

Земљште се у власничком листу ЗК улошка број 1558 КО Буџак водило као општенародна имовина и као такво је било под строгим режимом забране прометовања, односно отуђења, а према Закону о забрани располагања државном имовином. Значи, никако се није могло прометовати. Нити га је Пољопривредна школа могла замијенити са Репајићем.


Репајић је као замјену за земљиште у Бањалуци, дао земљу у Дворанима (Шикара, Кратељ), Ивањској (Бујадине) и другим сеоским подручјима. Градско грађевинско земљиште се не може мијењати за оно које то није, а у Ивањској то свакако није.

Град Бањалука, по сазнању да су извшене криминалне трансакције са земљиштем Пољопривредне школе, чији је стварни власник Град, поднио је путем Правобранилаштва РС, тужбу за поништење предметних уговора. Значи, Град је тужио и Пољопривредну школу и Перицу Репајића.

Посебан спецификум поменутих двадесет дунума је да Пољопривредна школа није имала чак ни привремено право кориштења њих, већ је земљиште било уписано на Народном одбору среза Бањалука у земљишнокњижној евиденцији, а чији правни сљедник је Општина, односно Град Бањалука, док је у катастарском операту био уписан Фонд за управљање грађевинским земљиштем, чији је правни сљедник такође Град Бањалука.

Александар Деурић из Републичке геодетске управе, одбија да унесе забиљежбу спора, чиме омогућује Репајићу и Станковићу да земљиште продају Војину Митровићу, односно његовој фирми „Октан промет“. Упркос томе, постојала је судска тужба, па се земљиште није могло продати.

Војин Митровић (Октан промет) купио је 5021 м2 тог земљишта од Репајића/Станковића на темељу купорподајног уговора број ОПУ – 491/10 закљученог 23.04.2010. у Бањалуци, пред нотаром Миленком Делићем.

Митровић је земљиште платио 1.004.200 КМ.

Када су надлежне службе Града сазнале за ову трансакцију, прошириле су тужбу и на Војина Митровића, односно на „Октан промет“ Бијељина.

Након подношерња тужби од Града земљште се није смјело прометовати, и у ЗК улошку морала је бити уписана забиљежба спора. Али, нико не хаје за то.

Војим Митровић је у јуну 2012. поднио Иницијативу за измјену Регулационог плана „Регионални центар“ на кч број 225/81 (стари премјер), односно по новом премјеру кч број 1820/4 КО Буџак.

Прецизније, када катастарске честице преведемо на градске мјере, та измјена Регулационог плана се односи на локацију између Кружног тока (код ресторана Мy Wаy) и улице Илије Гарашанина (код фирме „Крамар“), крај брзе цесте Бањалука-Клашнице.

Дана 22. јула 2012. године на Комисији за просторно уређење поменута Иницијатива за измјену Регулационог плана није добила позитивно мишљење, па због тога није ни упућена у Скупштину Града.

Митровић тада одустаје од захтјева и повлачи га.

Само дан касније 23.07.2012. године, Војин Митровић (Октан промет) сачињава предуговор Уговора о купопродаји са „НИС петрол“ доо Лакташи, који овјерава код нотара Милке Ђаковић из Лакташа.

Затим 07.09.2012. тај Уговор се проводи у Земљишно књижној канцеларији РУГИП-а о постојању права из наведеног предуговора између „Октан промета“ као продавца и „НИС“ као купца. То је учињено, како би се НИС обезбиједио да Октан не прода земљиште некој другој фирми.

Важно је знати да никако није могао бити потписан било какав предуговор/уговор на помеутих пет дунума, јер је Град тужио Пољопривредну школу/Репајића/Октан/Митровића и до оконачања спора то се није смјело десити. Посебно због чињенице да је земља отета преко Пољопривредне школе од Града.

Ово је исти случај као и са оних 300 дунума (ово земљиште је у Дервишима и нема везе са овим о којем пишем), које је Будо Станковић, преко незаконитих трансакција Попљопривредне школе и фирме „Гилмарк“, отео од Града. Окружни Суд је 23.10.2014. поништио ту трансакцију и земљиште вратио Граду. Морао би поништити и ову и одузети земљиште Митровићу и, такође, га вратити Граду.

Међутим, Митровић има право својине (и на данашњи дан, 28.11.2014.) иако земљиште није његово, већ градско.

Након потписивања Уговора са НИС-ом, Митровић мирује двије године, да би одмах након завршетка избора, на којима је испред Савеза за промјене ушао у парламент РС, поново поднио Иницијативу за измјену Регулационог плана „Регионални центар“ на кч број 225/81 (стари премјер), односно по новом премјеру кч број 1820/4 КО Буџак.

Сада, за разлику од прије двије године, јасно дефинише циљ и предлаже да се на „предметном локалитету по Регулационом плану предвиди изградња бензинске станице (пумпе) са свим пратећим садржајима. И Хотел (П плус 4, приземље и четири спрата.)

Очито је да је купопродаја између Митровића/“Октан промета“ и НИС-а условљена измјеном Регулационог плана, који је дужан ријешти продавац. Односно Октан/Митровић или Репајић/Станковић.

Сада је на одборницима СНСД-а, ДНС и СП-а да усвоје Митровићеву иницијативу у парламенту Бањалуке и донесу Одлуку о измјени Регулационог плана. Односно, сада је на њима да имплементирају ову криминалну игру.

Да резимирамо: До овог тренутка Митровић је платио Станковићу милион марака, али од НИС-а није узео ни марке. НИС-у је предуговором и његовим књижењем дата гаранција да Октан неће никоме другом продати то земљиште. То је гаранција НИС петролу да то Октан не може учинити.

Будо Станковић није Митровићу вратио паре, иако се сада зна да му је продао земљиште у власништву Града. Међутим, и Митровић и Станковић и њихови заштитници из власти не хају за то, већ покушавају криминалним радњама ријешити неколико циљева: Митровића исплатити за прелазак у СНСД, тако што ће му омогућити да прода НИС-у земљиште које није његово и растеретити Буду Станковића дуга од милион КМ, који има према Митровићу, јер му је, заједно са Репајићем, продао земљиште које није њихово, већ је у власништву Града Бањалука.

Да прецизирам: Еди Ханеш (директор Пољопривредне школе), Перица Репајић (Дукат), Будо Станковић (Додиков кум и организатор цијелог посла) и Војин Митровић отели су земљиште Града Бањалука и сада траже да га и продају за милионе НИС-у. И од тог истог Града траже да измијени Регулациони план да би они могли да продају земљиште отето од Града. И, наравно, да Град повуче тужбу.

Након што је добио мандат посланика, Митровић је искористио потребу СНСД-а за "Папцима" и одлучио да врати милион КМ који је платио Станковићу, али и да добро заради. Нема у његовом поступку ништа идеолошко, сем чисте рачунице и интереса.

Која дрскост!

Да не буде забуне, пет дунума отетог земљишта сада вриједи најмање четири милиона КМ. Уз овај велики поклон, Митровићу је обећан и кредит од ИРБ-а вриједан 1,5 милиона КМ. Земљиште четири милиона плус кредит од милион и по је укупно 5,5 милиона КМ. Када Митровић одбије онај милион који је исплатио Станковићу 2010. године, остану му 4,5 милиона. Више него довољно за подијелити!

Цијела ова акција је попечаћена на састанку Милорада Додика и Војина Митровића у "Калдери" 23. новембра ове године.

П.С. И још једна битна ствар: Буди Станковићу Суд је одузео 300 дунума, али он у власништву има још, преко разноразних репајића , више од 100 дунума грађевинског земљишта које је отео од Града Бањалука!

СлободанВасковицБлог

 

 

Коментари / 50

Оставите коментар
Name

аа

29.11.2014 06:27

Само Сипа Српску Спасава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојан

29.11.2014 06:32

Мафија це и даље да пљацка, али ето глупи народ тако хтједе па нека му буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

торпеди

29.11.2014 06:45

Док народ једва крпи крај са крајем папак све богатији јадно и неморално.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејо

29.11.2014 06:49

Зивио Додик и Будо и сви !

ОДГОВОРИТЕ
Name

узалуд

29.11.2014 06:49

Васковицу мислио Сам да це твоји подробни и тацни извјестаји бити довољан разлог да се овај резим власти измјени Али назалост народ је тај који није зелио да додје до промјена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

29.11.2014 07:02

Ова сва земља о којој се прича је одузета 1945 од Карла Кнежевића и преписана као среско власништво. Ускоро ће насљедници покојног Карла Кнежевића тражити поврат свог земљишта или правичну накнаду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бато

29.11.2014 07:07

РС је пуна таквих ПАПАКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОКСИГЕН

29.11.2014 07:29

Овом "папку" највећа сметња је био Гаврило Бобар. Док је био жив. Али, не лези враже - док једном не смркне , другом не сване. Пошто је семберског "папка" својевремено сада већ покојни Бато Бобар отјерао из Бајиног јата и окружења и преузео примат у странци у БН - "папак" је чекао своју шансу и дочекао је. Након Бобарове смрти, одлучио је препоручити се Шефу лакташког режима на најподлији могући начин. Одлучио му је понудити НДП-ов скупштински мандат у замјену за све ово о чему Васковић пише. А Баја је зажмурио пред свим оним што је уцвељени "папак" о њему мислио и говорио, нарочито током предизборне кампање. И зато имамо то што имамо - купљеног "папка" ( који као што се види, то више и не демантује )... И имамо привидно задовољног вођу клике из Бакинаца... И имамо преварено бирачко тијело НДП-а... И скупштинску већину која на тај начин јавно легализује пљачку... И имамо МУП који се проглашава ненадлежан да ствар истражи до краја. Жалосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛОБА

29.11.2014 07:30

Да нема нашег Васковића не би знали готово транспарентно ништа, да је ова папчина, коме не могу ни изговорити име, ушла у коалицију са халапљивим кланом, ког предводи главни Баја деспот-бомбаш. Проклето им све било, али доћи ће када тад вријеме, да враћају све отето од грађана Републике Српске и јадне испаћене земље. Искрено се надам да ће се оформити власт на нивоу државе БиХ без главног манипулатора и криминалца Додика, тако да би онда требало да крене процесуирање свих криминалаца у Босни и Херцеговини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

29.11.2014 07:33

Људи моји је ли ово могуце... да сви цуте и нико ниста не цини... па ми нисмо нормалан народ и требају нам овакви папци да нас левате...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

29.11.2014 07:58

САД ЋЕМО ВИДЈЕТИ КОЛИКО ЈЕ градоначелник (ГАВРАН) СТВАРНО ПОШТЕН или је И ОН КРИМИНАЛАЦ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

29.11.2014 08:09

Е Војине бас си добио одговарајуци надимак, "папак", па када је "будимка или ти тиква" изгубио оно земљисте мислис да цес ти добити то земљисте које ти је обецано, судови це се при пресудама само позвати на вец постојеце пресуде. Е бас си "папак" !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

градјанин дарко б.л.

29.11.2014 08:16

Мислим да за Сипу и Едија Хамеса јос има материјала . Ста је са земљистем Пољоприврадне сколе и како је прометовано гдје је Орфеј .. затим Сладобони .. и све остале фирме и салони и трговине на том дијелу земљиста . ТРЕБА СВЕ ИСТРАЗИТИ И НАПЛАТИТИ РЕТРОАКТИВНО а ОСУДИТИ НА ЗАТВОРСКЕ КАЗНЕ КО ЈЕ ТО ОМОГУЦИО ДА СЕ ПРОДАЈЕ као и оног ко је јефтино купио као сауцесника у кривицном дјелу . ДА НЕ КАЗЕМ ОДУЗЕТИ ОДМАХ ДО ОКОНЦАЊА ПОСТУПКА .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицо М

29.11.2014 08:18

аа СВАКА ТИ ЈЕ ЗЛАТНА , похвале Васковицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

С И П А

29.11.2014 08:22

Како је све стецено бице им и одузето.

ОДГОВОРИТЕ
Name

веља

29.11.2014 08:56

Вук Папковиц Дебеле царапе да спреми, у цорки је сигурно похладно. Тамо је следеца станица за "екипу"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Судија

29.11.2014 08:57

Свака ти је златна Васковицу!!! Зато је Будо отјерао Глигорица и Ковацевица који су хтјели ту земљисно-градјевинску мафију јавно раскринкати.Обојица су смјенили Ацу Деурица а онда су експресно обојица смјењени одстране Зелке Цвијановиц која је само слусала Буду и Додика.Ма фуј!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стефан

29.11.2014 09:09

Стварно ако неко може да ми објасни зашто је овај народ овакав - зашто допушта да по њему серу до изнемоглости. Да ли је у питању страх, генетика...

ОДГОВОРИТЕ
Name

баја

29.11.2014 09:14

А зашто је Милорад Дудук предсједник РС-а, е то је питање за 1 000 000 КМ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор- дејо

29.11.2014 09:16

Најбоље би било да их усвојиш па их ти храни кад их толико волиш...

ОДГОВОРИТЕ
Name

баке

29.11.2014 09:19

Хоћел Јагодина побиједити Раднички ? ... добра квота :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

29.11.2014 09:19

За аа ГЕНИЈАЛНО 4С САМО СИПА СРПСКУ СПАСАВА. ЈЕДИНИ ИЗЛАЗИ ЈЕДИНА МОГУЋНОСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

кока

29.11.2014 09:20

А када це им бити одузето??? :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брус

29.11.2014 09:26

Љигавац халапљиви ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

29.11.2014 09:34

Ваковићу,требало би провјерити односе Општине Фоча и Октан доо из периода владавине Гдина Крсмановића......

ОДГОВОРИТЕ
Name

мехо

29.11.2014 09:43

Не бих да се мјесам у васе односе у РС-у али кад овако успут понекад процитам овакве вијести ста вам Баја ради морам коментирати да сте стварно дотакли дно!Зелим вам пуно среце јер требат це вам!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

29.11.2014 09:57

А ко то брани сад СИПИ да ради? Немој те само реци да је то Зубац јер он ни себи не мозе помоци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

исправак кривог навода

29.11.2014 10:15

мехо, нисмо ми дотакли дно, ми смо на дну одавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ух

29.11.2014 10:23

додо откаци сад овог митровица папка сад ти висе нетреба

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борислав Бисерчић

29.11.2014 10:50

Неће то лако проћи. Митровић је можда мислио да Додик има већу власт него што је то стварност. Додиков СНСД се поцепао на три струје и брзо ће нетко доставити још информација о овоме и о другим криминалним радњама. Исто тако је важно нагласити да је људима из СНСД Бања Лука додијало да буду слуге лакташког лобија. Све ће доћи на своје место кад СДС преузме вођење СИПА. Људи ће тек тада проговорити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

29.11.2014 10:56

Слободан Васковиц... Легенда, кратко и јасно.. Ови сто му не вјерују вјероватно су полуписмени и теско им је цитати подузе текстове...Они који успију процитати свеједно не контају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика...

29.11.2014 10:57

Овај би пресао и на Ислам, вјерујте..

ОДГОВОРИТЕ
Name

папцини обицној

29.11.2014 11:00

дзаба ти злато,дијаманти,плацеви,куце.ти си папак и сваким даном цес бити јос веца пацина.ти си историјска брука рода митровица,њихов биљег за вјекове и сва покпољења.образ им нико не опра због тебе ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

00000000000000

29.11.2014 11:02

овај човјек што пише ове будалаштине највећи је папак а не господин Митровић који је увидјевши какву политику води назови савез за промјене поново се вратио у странку СНСД гдје је и био раније. Нећете ово објавити али размислите о томе да ли сам ја пристрасна или само констатујем чињенице. Али не ви у програм пуштате само простаке који пљују,блате критикују. Зашто не пишете о томе да је градоначелник Добоја госп. Обрен Петровић три дана послије поплаве у Добоју својим "јаранима" и себи исплатио 1.400.000.00 км. сад купује себи ауто од 172.000.00 км а Служба хитне мед.помоћи у Добоју ради у кафани без имало услова за рад. Дом здравља Добој добио је хуманитарну помоћ 450.000.00 км /200.000.00 учествујући у донаторској емисији и 250.000.00 кн. од шеика и шта гдје су те паре ,отишле за изборе.Ето то Вам је савез за промјене који има визију и који је бољи од Додика како ви кажете. Нема разлике измедју њих само дијелите и свадјете овај јадни народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цава

29.11.2014 11:33

Клосаррррррр

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ентер тхе Матриx.

29.11.2014 11:43

`Ви` медији ОВДЕ само писете и тамбурате, ко, засто, због цега, када, куда, с ким, колико лове, пљацка, банкрот, сверцери,ово оно, овај онај, итд .. итд .. Јесте ви луди или се правите луди? Побиједили су, нисте их могли зауставити, ОНИ це владати и у наредне цетири године, и СТО им ВИ мозете? ВИ ниста им нецете моци уцинити, они су `недодирљиви` ма колико год ви овде тамбурали са појединим стјупидним коментарима овде. И кога висе брига за то? То се на овакав нацин не ради, то се иде креативније и револуционарније, то се обавијести на другацији нацин и другацијим рецептима, е онда долази НАРОД овај исцрпљени и уморни од СВЕГА, разне бљувотине, писања, медија и гадних по зивот политицара! НАРОД треба да је јединствен и да сруси ако треба и смијени, али на овим просторима то се никад неце догодити, ипак народ ВОЛИ Муппет Схоw, па изволите, тразили сте! И будисте свјесни да се све ово овде распада, и да це се кад тад све распасти у скоријој будуцности, политицари це се снаци, отици це сиром Еуропе, а ви кукајте и плаците и залите се колико хоцете, нема помоци док ВИ САМИ НЕ СКОЦИТЕ и УЈЕДИНИТЕ СЕ ПРОТИВ оваквог комунисртицког и диктаторског резима! На ВАМА је народе! То је све! Хвала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комшићева рампа Додику

29.11.2014 12:08

Комшићева рампа Додику САРАЈЕВО – Ако су се и појавиле пукотине у односима између Демократске фронте, СДА и Савеза за промјене у којем су СДС, ПДП и НДП, јучер их је зачепио или бар то покушао учинити Жељко Комшић, предсједник ДФ-а. У свом стилу, оштро и жестоко, он је приопћио: - Ако је дио људи у СДА толико гладан власти у Републици Српској, онда им и овим путем поручујемо да могу тражити нове партнере за формирање Вијећа министара, Владе Федерације и жупанијских влада. хттп://дневни-лист.ба/wеб1/комсицева-рампа-додику/

ОДГОВОРИТЕ
Name

Макро

29.11.2014 12:17

Сутра долази до преокрета на политицкој сцени Српске. Након сто Бајина струја надјача и као мандатара предлози г-дју Чизмицу доци це до обрацуна и цистки у СНСД-у. Игор Радојициц има сигурна два посланика који би са њим пресли на страну СЗП под условом да он буде премијер и тако се освети сефу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

непостење

29.11.2014 12:17

Поштен цовјек несто тако ни и сну не може направити ,,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комшићева рампа Додику

29.11.2014 12:42

Комшићева рампа Додику САРАЈЕВО – Ако су се и појавиле пукотине у односима између Демократске фронте, СДА и Савеза за промјене у којем су СДС, ПДП и НДП, јучер их је зачепио или бар то покушао учинити Жељко Комшић, предсједник ДФ-а. У свом стилу, оштро и жестоко, он је приопћио: - Ако је дио људи у СДА толико гладан власти у Републици Српској, онда им и овим путем поручујемо да могу тражити нове партнере за формирање Вијећа министара, Владе Федерације и жупанијских влада. хттп://дневни-лист.ба/wеб1/комсицева-рампа-додику/

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

29.11.2014 12:47

тако си васковицу говорио да це тадиц растурити додика,да це сдс побједити надмоцно снсд,да це власт направити савез за промјене...нема ста имас добре информације...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комшићева рампа Додику

29.11.2014 12:52

Улазак “Домовине” у везу са СНСД-ом значио би крај те коалиције. Увјерен сам да то није став СДА него два члана те странке који не виде да евроатлантска будућност БиХ не може бити доведена у питање због двије – три фотеље. - Рамиз Салкић је неовлаштено у име “Домовине” разговарао с Додиком – саопштено је јуче из Демократске фронте. Ми смо свој став у оквиру “Домовине” везали за формирање Савјета министра са странкама из Савеза за промјене и било какви преговори с већином заснованом на купљеним заступницима из афере “Папак” немају нашу потпору. Рамиз Салкић очито није свјестан да непромишљеним и властитим потезом доводи у питање напредак БиХ према евроатлантској породици народа. СДА од почетка у “Домовини” има став да је главни циљ искористити шансу која није постојала у задњих осам година откада је на разини БиХ СНСД био у стању блокирати све одлуке – саопштила је Демократска фронта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

29.11.2014 12:59

Зато сто је је то јато лесинара,његова врста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ста се треба јос десит

29.11.2014 13:20

СТА СЕ ЈОС ТРЕБА ДЕСИТИ ДА ОВАЈ НАПАЦЕНИ НАРОД ПРОГЛЕДА СВОЈИМ ОЦИМА, ЉУДИ У РАТУ САМ БИО ОД САРАЈЕВСКОГ ДО БИХАЦКОГ РАТИСТА АЛИ ОВО ЈЕ ГОРЕ, У РАТНОМ СТАЊУ СЕ ВИСЕ ДИЈЕЦЕ РАДЈАЛО НЕГО САД, ВЕЦИ НАМ ЈЕ БРОЈ УМРЛИ НЕГО РОДЈЕНИ, А МИ СУТИМО ПА ДО КАД, ИМА ЛИ ИКО ПАМЕТА ДА ПОВЕДЕ ОВАЈ НЕЗАДОВОЉНИ НАРОД. ГОВОРИМ ЗА ОНЕ СМО КОЈИ СУ (НЕ)ЗАДОВОЉНИ, ДА СЕ ОНИ ЗАДОВОЉНИ НЕ НАДЈУ У ОВОЈ ПРИЦИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

били

29.11.2014 15:21

Јест папак, нема ста! Али богат папак! То само штап мозе ријешити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

29.11.2014 23:18

Војин Митровић се овај пут жестоко прешао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КУТЛЕ

30.11.2014 07:40

НИЈЕ СРАМОТА БИТИ СИРОМАШАН СРАМОТА ЈЕ БИТИ ЈЕФТИН

ОДГОВОРИТЕ
Name

дзаба вам

30.11.2014 22:54

Џаба подршка папака и издајника најгорих, изгубисте Котор Варош.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пајо

01.12.2014 16:25

Ваљда за паре, ако не онда воли Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миладин

29.01.2015 07:36

Несхватљиво је да су грађани Бањалуке препустили град сељачини неотесаном из Лакташа и лакташко-србачким ђилкошима. Нису ваљда баш сви паметни људи побјегли из Бања Луке. Борац, шампион Европе у рукомету постао је сеоски клуб у односу на бакиначку Игокеу (зна ли ко шта ово значи). Митровић се доказао као криминалац а то је главна препорука за улазак у врх СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ