Лажно се представљао као кошаркашки тренер

Полицијска станица Бањалука - Центар поднијела је извјештај Окружном тужилаштву Бањалука против тридесетједногодишњег В.Љ. из овог града осумњиченог да је починио превару лажно се представљајући као тренер женског кошаркашког клуба и узимајући новац за наводни боравак у кошаркашком кампу у Умагу.

Република Српска 27.11.2014 | 16:36
Лажно се представљао као кошаркашки тренер

В.Љ. је осумњичен да је превару починио лажно се представљајући као тренер женског кошаркашког клуба, који наводно организује кошаркашки камп у Умагу, доводећи у заблуду оштећено лице да на име 11 дана боравка са њима у кампу и јефтиног љетовања са још једном особом коју може повести уплати 220 КМ, саопштено је из Центра јавне безбједности Бањалука.

Након што је преузео новац, осумњичени је наредног дана узео још 250 КМ на име плаћања смјештаја за још једну дјевојку, чланицу кошаркашког клуба, која би му новац вратила по поласку у Умаг, након чега се више није јављао на телефон.

Када је оштећени отишао у Кошаркашки савез Републике Српске установио је да осумњичени није никаквав тренер, нити да се Умагу одржава кошаркашки камп.

Превара је почињена у периоду од 13. јуна до 2. јула

Коментари / 0

Оставите коментар