ДВ: Е, моји новинари, о другим стварима ћутите!

"Ово је покушај да се добра игра Партизана и повратак на не тако стари пут успеха, стави у други план", изјавио тренер црно-бели после објављивања снимка напада на Андрића.

Кошарка 30.10.2014 | 16:15
ДВ: Е, моји новинари, о другим стварима ћутите!

Душко Вујошевић насрнуо је на играча Партизана Михајла Андрића у финишу меча са Хапоелом у Јерусалиму.

Нервозан и љут тренер Партизана је на кратко ухватио Андрића за врат, након што су црно-бели изгубили меч.

Вујошевић се огласио на сајту Партизана након што су медији објавлили снимак тог инцидента, који је за сваку осуду.

"Видим да су у медијима више него злонамерни и пренаглашени коментари новинара, који нису имали такву агресивност, борбеност и моралну чврстину да заштите колегиницу из свог еснафа Ољу Бећковић, када је забрањена емисија 'Утисак недеље'", написао је прво Вујошевић.

"Проводим са екипом 24 сата и знам шта се дешава, са великом посвећеношћу према тиму и емоцијом радим оно што мислим да је исправно. Има ту и одређених грешака, али мислим да играчима Партизана није потребна заштита од таквих новинара који покушавају да неке моје емотивне наступе искористе стављајући се у функцију оних који не воле Партизан, а таквих има доста на власти у овом тренутку. Ти исти новинари, најчешће немо прелазе преко пирича о тешкој економској ситуацији Партизана, о томе шта ће се због тога догодити, управо из разлога што играчи не могу да буду плаћени.

Ово је покушај да се добра игра Партизана и повратак на не тако стари пут успеха, стави у други план и на тај начин онемогући, јер ако у овом саставу функционишемо добро уз повратак Мачвана, Милосављевића и долазак једног Американца, бићемо још бољи, па 'зло треба у семену сасећи'", објаснио је тренер Партизана.

Вујошевић је искористио прилику да одговори и на деманти Славка Гака, градског секретара за спорт, а поводом тога што је Скупштина града Београда недавно донела одлуку о регулисању плана реконструкције стадиона ФК Црвена звезда.

"Прочитао сам само шта се пише на сајту Скупштине града. Вук Караџић је одавно установио правило 'читај како је написано', дакле ништа нисам тумачио већ само прочитао и нагласио. Као председник ЈСД Партизан, које је власник фудбалског стадиона Партизан, апсолутно морам да се бавим оним што дотиче проблематику власништва тог стадиона", рекао је Вујошевић.

Коментари / 0

Оставите коментар