Нијансе ружа које пристају сваком облику усана

Руж за усне у трену може да нагласи само најбоље на вашем лицу. Али, одговарајућа нијанса требало би, осим боје тена и косе, да прати и облик усана. Представљамо пет тренди нијанси које могу да носе сви.

Мода и љепота 24.10.2014 | 06:20
Нијансе ружа које пристају сваком облику усана

Бледо ружичаста - Нежна, помало хладна нијанса какву носе Џенифер Гарнер и Парис Хилтон воли нежан, природни маке-уп. Бледо розе руж савршено пристаје бринетама, а ако у себи садржи пристојну дозу светлуцавог седефа, може да изгледа врло гламурозно

Боја пудера - Кармин боје коже, какав обожава Ким Кардашијан, пристојна је нијанса која може да употпуни сваки дневни, али и вечерњи лоок. Боја пудера у мат или сјајној варијанти нагласиће усне, а савршено се слаже са наглашеним очима.

Боја меса - Нијанса која прати природну боју усана дајући им тек тон или два тамнији ефект тренутно је врло популарна, а воли је и краљица Летиција. Ова природна боја слаже се уз све врсте шминке, а можете је комбиновати скоро са сваком одевном комбинацијом - од најједноставнијих комада гардеробе, до најгламурознијих вечерњих тоалета

Наранџаста - Неправедно занемарен кармин наранџасте боје право је маке-уп освежење. Топла и нежна нијанса какву носи манекенка Дузен Крос у трену ће освежити лице, а најбоље пристаје уз плаву боју косе и бронзани тен.

Топла црвена - Црвени руж у трену ће обогатити стил. Топла нијанса какве су носиле Софија Вергара и Моли Симс пристаје готово свакој боји тена и лако се уклапа уз дневне и вечерње комбинације.

Коментари / 0

Оставите коментар