Демолирао »Бисер«, дјевојка га крила од полиције

Раденко Зељковић (40) из Бањалуке ухапшен је послије седам дана скривања од полиције, а због туче и демолирања кафића "Бисер" у бањалучком насељу Лазарево и посједовања ручног бацача зоља.

Република Српска 22.10.2014 | 22:58
Демолирао »Бисер«, дјевојка га крила од полиције

Ухапшена је и Зељковићева дјевојка Нина Куваља, осумњичена да му је помогла у скривању послије туче у споменутом кафићу.

Из бањалучке полиције су, наводећи иницијале, казали да су Зељковић и Куваља ухапшени 21. октобра.

"Осумњичени Р.З. се терети за кривична дјела учествовање у тучи и недозвољена производња и промет експлозивним материјама, а осумњичена Н.К. за помоћ починиоцу након извршеног кривичног дјела", саопштено је из ЦЈБ Бањалука.

Како кажу, приликом њиховог хапшења полиција је пронашла предмете који их могу повезати с чињењем кривичних дјела за која их сумњиче.

Зељковића полиција сумњичи да је заједно са још десет особа учествовао у тучи у кафићу "Бисер", а повезују га и са бацањем бомбе која није експлодирала у кафићу "Галерија" у Росуљама.

Како незванично сазнајемо, Зељковић је набавио зољу, која је нађена током увиђаја код кафића "Галерија".

Туча у кафе-бару "Бисер" избила је 16. октобра, а исти дан, неколико часова касније, у кафић "Галерија" бачена је бомба која није експлодирала. Тог дана девет особа пајсерима и бејзбол палицама полупало је кафић "Бисер" у четвртак око 22.50. Полиција је у кафе-бару "Галерија" пронашла неексплодирану бомбу, а у близини кафића на трави нађен је ручни ракетни бацач зоља.

Извор: Независне новине

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

блука

22.10.2014 22:59

ФИНА ФАМИЛИЈА КУВАЉА ЈЕЛ ТО ТИХИНА КЦЕРКА СТО ЈОЈ ЈЕ ТАТА ОПУСТОСИО ГРАДСКУ КАСУ ЗА 1 200 000 КМ ТЈ ПРОДАО ЗЕМЉУ КОЈА НИЈЕ ЊЕГОВА И УЗЕО ПАРЕ СА ДРАГОЉУБОМ ДАВИДОВИЦЕМ ГРАДОНАЦЕЛНИКОМ ПОСТЕНИМ

ОДГОВОРИТЕ