Колико кошта савршена фигура Лепе Брене?

Многе естрадне личности урадиле су током своје каријере многе естетске операције, али ни за живу главу то не би признале, а једна од њих је и фолк пјевачица Лепа Брена, која је у своје тијело уложила огромне паре како би данас изгледала савршено.

Занимљивости 02.10.2014 | 08:51
Колико кошта савршена фигура Лепе Брене?

Сви који прате естрадна дешавања мора да се сјећају њеног изгледа са почетка осамдесетих година прошлог вијека, када је пјевачица била курпулентније грађе, да би данас изглед довела до савршенства, пише Ало!Некада снажна дјевојка из Брчког, са дубоким деколтеом, мини сукњицом, широким осмијехом и здравим образима запалила је тада  бившу Југославију чим се појавила.

Међутим, њој се такав изглед није допао, па је, како се тада спекулисало, отпутовала у Њемачку и у једној приватној клиници стесала фигуру. Према писању тадашњих медија, Брена је фигуру довела до савршенства помоћу липосукције.Њене велике, али опуштене груди замијенили су силикони. Тадашњи медији помно су јављали о њеној савршеној трансформацији, за коју се спекулисало да је у Њемачкој искеширала више од 100.000 тадашњих марака.

Међутим, то није све.

Свака роба има век трајања, па тако и силикони, које треба послије неколико година мијењати, што је Брена свакако и учинила. Према сазнањима једна таква замијена у данашње вијреме кошта од 3.000 евра па навише. Убризгавање разноразних коктела у лице и тијело кошта баснословно, а мјери се десетинама хиљада евра.

Брена је тако неколико пута убризгавала ботокс у лице, цијена тог третмана износи око 250 евра по кубику, а такође је и радила корекцију капака чија се цена креће око 900 евра.Поред ових ствари, Брена је повећала и горњу усну, а такав захват данас кошта око 400 евра.

Међутим, није занемарљива метода исцртавања обрва и уградња трепавица, коју Брена редовно одрађује, а која кошта од стотину евра па навише.Међутим, иако јавно не говори о томе, Брена управо блиста захваљујући естетској хирургији.

Извор: Ало

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Баба

02.10.2014 07:28

Има се, може се...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маџар

02.10.2014 09:06

Чудо невиђено, обогатила се и још се богати продавајући музичко смеће, плагијате и фалсификате, а они који стварно раде са отпадом на депонијама, једва преживљавају, животаре такорећи, живе у картонским настамбама..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

02.10.2014 16:57

Она не смије на сунце као трабант, инаце се истопи кад је сва од пластике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кога брига

02.10.2014 17:25

Бас ме брига колко коста њена фигура, није од мене узела паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

02.10.2014 21:33

Да ли се они некада питају да ли неко има да једе или пије...узас!само то имам да казем...зиве као лордови,а овамо се не питају да ли неко дете има за узину...:(

ОДГОВОРИТЕ