Режим спрема насиље у изборној ноћи

Режим Милорада Додика спрема најцрњи сценарио за изборну ноћ, 12. октобра: циљ им је те ноћи прогласити побједу, без обзира на изборне резултате, а онда ту “побједу” бранити оружјем.

Република Српска 01.10.2014 | 22:48
Режим спрема насиље у изборној ноћи

Изречено дјелује као теорија завјере/параноја, али далеко је од тога, за шта постоје чврсти докази, које управо Режим износи свакодневно. И показује да неће без великих проблема, па чак и без насиља, одступити са власти.Готово двије године Режим, преко ислужених обавјештајаца и разноразних превараната, обучених у “српске” униформе “одбране“ вјере и нације, упире прстом у појединце, али и опозиционе странке оптужујући их за издају, иако нису изнијели ниједан једини валидан доказ за то.

КОНТАМИНАЦИЈА ЈАВНОГ ПРОСТОРА

Тешко контаминирају јавни простор изјавама о “западним обавјештајцима” у Будимпешти/Тузли…, а да никада нису јасно рекли ниједно име тих “западних обавјештајаца”, нити организација по чијем налогу су дошли.Сва се прича своди на “угроженост РС” од неименованих, неидентификованих, непознатих земаља/организација/особа. Истовремено, отворено таргетирају овдашње критичаре Режима, претварајући их у глинене голубове.Лажи, лажи и само лажи не престају да исијавају из Режимских редова, од “камиона натовареног гумама за паљење” до “пензионисаних обавјештајаца” који су час у Тузли, час “дислоцирани из Тузле”.

ПРИЈЕТЊЕ

Све ове параноичне најаве прате и врло врло озбиљне пријетње, изречене из Додиковог изборног штаба.

„Стога се Требињски Синдром кампањског насиља шири Српском.То кампањско насиље било би безазлено да није само мали индикатор огромне негативне енергије која се складишти у акумулаторима Политике.Близу је прага када се треба запитати ко ће се први заобадати.Плодно тло за то су планови и оптужбе за крађу избора, најаве Петог Октобра послије дванаестог октобра, распитивање званичних странаца о немирима послије избора, пуштање Хилових Димова...Генерално. Постоји опасност да се заобада свако ко, овдје, побиједи на изборима. Тај негативни набој у кампањи, када пријеђе праг, постаје општедруштвена енергија. Која укључује освету, трајнију мржњу, трајну девастацију противника, наставак рата крвавим средствима, хапшења и уништења сваке врсте.Тада се древна кинеска политичка филозофија, изражена кроз филозофију ратовања аутора званог и знаног као Сун Це, претвара у српску ратничку философију Сунце Ти Јебем Милосно. Саћеш видит како Гуја Крсно Име Служи.Да сам на вашем мјесту, не бих дирао туђе билборде“, објавио је Рајко Васић, члан Додиковог Изборног штаба, на свом блогу 27.09.2014. године у тексту „Ниске страсти у политичким кампањама“.

Васић је, уз Славка Митровића, један од најбитнијих Додикових људи и његове поруке су све, само не неозбиљне.Цитат из његовог текста (схватили га као пријетњу или не), свједочи да се Режим спрема за најцрњи сценарио у изборној ноћи. И да је спреман на насиље већ сада.

ТРАНСФЕРИСАЊЕ ОДГОВОРНОСТИ

Наравно, Режим све вријеме трансферише одговорност на опозицију, из чијих редова ниједан једини пут није дошао позив на било какву насилну акцију.Најновије сијање параноје, извео је лично Додик, 28.09.2014 године, само дан након Васићевог “упозорења” о насиљу.Додик је рекао да је центар пензионисаних обавјештајаца са запада дислоциран из Тузле и да је њихов план да у изборној ноћи крену са причом о наводној крађи.

“Онда ће се почети дизати Пале, Бијељина, Добој и дио Бањалуке да би се тако направио спектакл и прича о томе. То је био њихов план”, истакао је Додик. Он је раније навео да један број страних пензионисаних обавјештајаца сједи у хотелу "Тузла" у Тузли на два спрата заузетог простора.“Ти страни обавјештајци настоје да координишу активности против, како они кажу ‘режима у РС’, у настојању да добију мекшу структуру људи, које ће моћи да придобију за своје планове - изјавио је тада лидер СНСД-а.Сличан став на тој конференцији за новинаре изнио је и лидер социјалиста у РС Петар Ђокић.Према његовим ријечима, они су свјесни да постоје одређени центри који у РС желе да изазову сценарио незадовољства.

Додикова и Ђокићева изјава потпуно су шупље, али битно је засијати мржњу, што згуснутије, како би се оне Васићеве најаве о насиљу што снажније материјализовале.

ИСТРАЖИВАЊА ВРЛО НЕПОВОЉНА ПО ДОДИКА И СНСД

Није уопште наодмет поменути да је СНСД за 12. октобар у 21 час на Тргу Крајине заказао прославу побједе на изборима. Чини се безазленим, али далеко је од тога. Тада намјеравају прогласити побједу, без обзира на резултат. А резултат неће уопште бити повољан по њих, одлично то знају.Једноставније речено, побједу опозиције намјеравају прогласити изборном крађом и већ мјесецима за ту црну опцију припремају јавно мнење.Последња истраживања показују да СНСД губи изборе.

Испитивање јавног мнења донијело је поражавајуће резултате по ту странку: Огњен Тадић има 4,3% предности над Додиком. Горе од овог резултата су тенденције које показују даљи раст Тадићевог рејтинга, односно даљи пад Додикове популарности.

СНСД има 2,5 процента предности над СДС-ом, с тим што у рачун најјаче опозиционе странке нису убројани постоци радикала и пензионера. Са њима, блок СДС-а јачи је од СНСД-а.

Према том истраживању, ПДП има 6,5%, ДНС 6%, а НДП 4 посто, док других уопште нема.Исто истраживање показало је и да Жељка Цвијановић има проценат предности над Младеном Иванићем.

Међутим, СНСД-у је до резултата Цвијановићеве стало колико и до лањског снијега. Битан им је једино Додик.Филозофија је једноставна - сачувати Додика на позицији предсједника, значи сачувати сопствене позиције и опљачкано. Све је подређено томе и то је свети циљ СНСД-а.

ОРУЖАНЕ ФОРМАЦИЈЕ РЕЖИМА

Битно је сагледати које су то снаге на које Режим може да рачуна у изборној ноћи, уколико крену у најцрњи сценарио. А кренуће.Прије свих, Режим рачуна на заштитарску агенцију “Алфа”, која је већ одавно војно крило СНСД-а.

Под “Алфом” су прикривени бројни криминалци, а команданти те групације су Милош Чубриловић Чубри и Милан Јоловић Легенда. Потоњи је посебно опасан, а већ мјесецима је на терену, гдје припрема терен “за најгоре”.Ту су и бројне криминалне групе, које контролишу Додикови тајкуни, прије свих Будо Станковић и Миле Радишић.

Неке од тих злочиначких организација чак су регистроване као Невладине организације, попут овдашње “СНП 1389”, чији су чланови и шефови вишеструко пресуђивани, а неки чак и за убиства.Ипак, најважнија оружана формација у коју се Режим поуздаје јесте Специјална полиција МУП РС/Јединица за подршку. Већина припадника ове формације одана је Додику.

МИНИСТАР НЕ КОНТРОЛИШЕ СПЕЦИЈАЛУ

Радислав Јовичић, министар унутрашњих послова, не контролише ову јединицу и то је један од сегмената полиције којим није успио да овлада. Сам Јовичић није дио сценарија насилних демонстрација у изборној ноћи.Још неколико битних ствари везаних за специјалу.Законом о платама у МУП-у РС, односно његовим измјенама и допунама, њихова примања значајно су повећана, чиме су добили повлаштен статус унутар те институције.

Ова формација стављена је у приоритете и приликом расподјеле недавно купљених возила, али и расподјеле друге опреме.Измјене овог Закона, које иду у прилог специјалцима, донесене су 10. априла у Народној скупштини РС.(Из МУП-а РС одбили су одговорити на мој упит о висини плата специјале и њиховог командног кадра).

КРВОЛОЧНИ "НАУЧНИЦИ"

Крајем априла, у Бањалуци је одржан и “научни” скуп о теми "Обојене револуције као инструмент геополитичке трансформације", на којем је закључено да руководство Републике Српске треба да усвоји и предузме "основне мјере с циљем учвршћивања државе и спречавања могућности споља диригованих смјена или наметања власти".Врло су важне смјернице Бањалучке декларације и приједлога мјера за заштиту Републике Српске, донесене на том “научном” скупу.

“Редовни полицијски састав Министарства унутрашњих послова Републике Српске није адекватно опремљен нити обучен, тактички или психолошки, за тај изузетно сложен задатак - наведено је у Декларацији.Ово не изненађује: изазови контроле масе у контексту "обојених револуција“ указују да редовна полиција није дорасла том задатку. Једно је контролисати фудбалске навијаче, а друго спријечити пажљиво планирани улични државни удар.Специјална јединица полиције Републике Српске има као свој примарни задатак борбу против теороризма и организованог криминала.
Она има у свом саставу снајперисте, рониоце, СМВ тим, водиче паса итд, али не и специјалце за контролу масе.Непостојање уско специјализоване полицијске јединице за контролу масе крије двојаку опасност већ уочену другдје на поприштима "обојених револуција": да полиција неће успјешно сасјећи безакоње на старту, као и да ће касније нагло ескалирати насиље уз употребу ватреног оружја - што режисери протеста заправо и желе.Из наведених разлога неопходно је да се формира специјализована интервентна јединица МУП Српске за очување јавног реда, по угледу на сличне специјализоване јединице у свијету које су доказале своју ефикасност.
Персонал нове јединице треба бирати међу најквалитетнијим припадницима постојећег полицијског састава.Адекватна опрема /оклопни транспортери, водени топови са офарбаном течношћу, шљемови и тјелесни оклопи без рањивих тачака, провидни штитови, гас маске, сузавац, пиштољи са гуменим мецима, тејзер, бибер спреј, пси, коњи итд.ц неопходна је на старту да би се приступило интензивној и континуираној тактичкој обуци.Посебно је значајно у оквиру теоретске наставе упознати припаднике интервентне јединице са технологијом уличних преврата, односно са техником иницијатора и извршилаца "промјена режима“, а тај значајан аспект није био присутан на примјер у обуци украјинског Беркута.
Ако се припадницима будуће интервентне јединице детаљно објасни разлика између привида и суштине "протеста", то ће их учинити морално и психолошки спремнијим да у извршењу задатака остану смирени али непоколебљиви”, наведено је у Декларацији.

Декларацију су потписали - директор "Историјског пројекта Сребреница" Стефан Каргановић, главни уредник Фонда стратешке културе Ана Филимонова, политиколог Александар Павић, професор политике и међународних односа Срђа Трифковић и професор правних наука и наука безбједности Предраг Ћеранић.Нема сумње куда гоне “научници” који су одреда на казану Режима: они су сигурни да се у Републици Српској припрема “државни удар”, да ће бити “употребе ватреног оружја”

При том, они као стратези сламања кичме народу, а не научници, дају смјернице како специјала треба да се обрачуна са “издајницима”, а арсенал оружја и оруђа који им препоручују за употребу је застрашујући.

СлободанВасковицБлог

Коментари / 52

Оставите коментар
Name

Обрад Бијелић

01.10.2014 11:33

Овај сценарио је сасвим изгледан.Само што му народ то неће дозволити.Нека се сјети како је народ рушио Милошевића.Криминалца не може спасити ни стотину хиљада полицајаца,ни суд ни,нико жив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СС

01.10.2014 11:35

Па добро, Милорад је и дошао на власт државним превратом ваљда је ред да и тако оде. Биљана Плавшић га довела, било је и повријеђених у Бањалуци тог дана, далеке 1997. Мене више брине што је Слободан Васковић портпарол СДС. Мој глас НЕ ИДЕ СДС-у док се год Васковић уважава и цитира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Николас

01.10.2014 11:36

Никакво цудо,од Додика је све могуце...многи од нас нису заборавили како је тенковима узимао полицијске станице изван свих законских форми,цак ста висе то је био пуц на народну изабрану власт!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

01.10.2014 11:38

Људи моји ја знам да је тако,јер они су силом 1997 преузели власт и РТРС и другације неце отици.Велики је улог у питању!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

01.10.2014 11:40

Ниста није немогуце,Миле се неце одреци тако лако власти,зна он ста слиједи после тога и уцинице све да прогласе крадју и немире!? дај бозе да гријесим,али ја се,такодје,бојим овог сценарија!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

немања

01.10.2014 11:41

Мислим да мало претјерујете, нема од тога ниста, Додик це отици ови други доци и нема промјена, лазу нас од 1995, а ви и даље вјерујете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxxxxxxx

01.10.2014 11:42

Који је ово болестан ум кад овако мозе предпостављати ове глупости...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неда

01.10.2014 11:48

Благо вама у РС код вас це бар бити интересантно, код нас у ФБиХ се зна да СДА побјеђује

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

01.10.2014 11:52

Додик це отици као и Милосевиц. Ово је реприза 5ог октобра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРВЕНА БЕРЕТКА

01.10.2014 12:03

НАРОДЕ,ОВО СУ ИСТО РАДИЛИ 1997. ГОДИНЕ ДРАГАН ЛУКАЧ И СПЕЦИЈАЛНА ПОЛИЦИЈА ЗАЈЕДНО СА СФОРовим ОРУЖАНИМ ФОРМАЦИЈАМА! НЕМОЈТЕ ДА СЕ БОЈИТЕ,ИЗАЂИТЕ НА ИЗБОРЕ И ГЛАСАЈТЕ ЗА СРПСКУ ДЕМОКРАТСКУ СТРАНКУ ДА ОТЈЕРАМО ТЕРОРИСТЕ ЈЕДНОМ ЗА СВА ВРЕМЕНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Беба

01.10.2014 12:04

Невјероватно прљава предизборна кампања. До гађења прљава. Многи ће се стидјети послије 12. октобра, ако имају имало образа. Ми нисмо у стању да окупимо више од тридесет лица на помену погинулим борцима а камо ли да покренемо масу на овај начин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сњезана

01.10.2014 12:10

Овај цовјек је на све спреман само да не сидје с власти,јер зна веома добро ста га цека ако изгуби!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сасарс

01.10.2014 12:13

Чисто сумњам у овакав сценарио, јер не постоји члан ни симпатизер СНСД-а који је држао пушку у руци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

01.10.2014 12:17

Зло рађење-готово суђење!Радио је свом народу зло и зато мора да оде.Али,отићи ће сигурно дебелом вољом народа!Лопов над лоповима би да насилним остајањем заштити сав криминал!Е,неће моћи,народ је главни судија 12.октобра!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БББ

01.10.2014 12:20

Мени је постало сумљиво оног цаса када се заснало да це СНСД-е одрзати неки скуп,концерт, ста вец? И то када? 12.10 у 21 цас? Знаци неце бити у својим изборним стабовима и неце ици на телевизију, као сто је било до сада када су избори у питању! И јос ме цуди засто главна трибина у Бања Луци десет дана пред изборе? До сада се Бања Лука увек остављала за крај кампање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

01.10.2014 12:21

Кад ово читам незнам које веци идиот Додик или Васковић сто писе глупости,какво орузје и бакраци ,Васковиц је помијесао лонцице није ово Либија па да се сета са минобацацима и митраљезима по граду

ОДГОВОРИТЕ
Name

саса

01.10.2014 12:51

Знаци нема Социјалиста ??!! Људи правим фесту невидјену...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

01.10.2014 13:47

Црвени су на све спремни, тако да није на крај памети да ће се то и десити, да ће то сада импутирати опозицији као страх, параноју, или теорију завјере што они у ствари и раде. Комуњаре су у ствари продужена рука Ватикана и тих лнбистичких пацовских канала. Они су од њих преузели тај став-измјене теза, "све што не ваља је добро", "црно је бијело", "што горе-то боље", та гамад гдје се закоти то је тешко искорјенити, а код нас је погодно тло за такве догматике, демагоге, "народне трибуне и лидере", који пјевају под шатором" псују пљују новинаре пред камерама, кидишу на жене да их туку, театрално, позерски, пред публиком, тиме показују сво изборном тијелу, (које је примитивно и труло), ко је "газда у кући". Народе српски, сада буди паметан, као никада до сада,сада се ломи, хоћемо ли бити Сјеверна Кореја или Република Српска, сада треба на тешком мјесту опстати, сада или никада. Са Бајом идемо у задњи круг пакла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лозо

01.10.2014 13:49

Додик мора побједити инаце ето великих немира, јер милиони су у питању Додикове нелегално стецене имовине. Не заборавите ако Додик падне на изборима, многи се пласе, јер има пуно Додика упетљано у криминал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зашто?

01.10.2014 14:22

И сувише се унапријед прича о "крађама избора" о "изборним преварама", о "обојеним револуцијама" о "западним обавјештајцима који желе да Додик оде с власти?а да то нема своје зашто, Зашто?

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРАЈИНА

01.10.2014 14:26

Претјерујете господине Васковићу. Синоћ је у Мркоњић-Граду одржан митинг СНСД-а. Пун трг, пун град. Овације народа на сваку бљувотину коју изговори Додик, Жељка, Радојичић. Шпирић пијан галами по бини. Страхота. На све то, народ аплаудира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАДЕ

01.10.2014 14:33

НЕ ЛАЗИ ВАСКОВИЦУ-НАРОД ЦЕ РЕЦИ СВОЈЕ А ТО ЈЕ ДОДИК И САМО САЊАЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

незапослен

01.10.2014 14:33

Е мој Мркоњићу Граде до чега те је довео Зоран Тегелтија

ОДГОВОРИТЕ
Name

напад

01.10.2014 14:36

А то неко планира да напада? Како сам схватио 'резим це бранити орузјем' дакле неко напада. Неко ко не зна за друге нацине откривања и доказивања крадје, рецимо. Видјецемо, мозда је народ спреман за повратак отписаних, каубојска убиства из 2000-тих...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалука

01.10.2014 14:41

Врло реалан сценарио јер су "црвени кмери" свјесни пораза и спремају нереде. Нису на власт досли у миру и неце ни отици у миру јер знај ста послије слиједи. Не треба занемарити ове Васковицеве тврдње јер цовјек је добро наорузан информацијама.Само ти сто буду правили нереде или онај ко нареди полицији да "млати" свој народ нека се замисле ста це бити кад све продје . Само мислим да овај пут и опозиција има коња за трку,зиви били па видјели. Зато 12 октобра трба сви да изадјемо и скинемо "црвене кмере". Ови це избори за народ изгледа бити"с вјерон у бога ,слобода или смрт"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Самац

01.10.2014 14:47

У Самцу непознати ликови данас преко плаката кандидата СДС, лијепе СНСД плакате

ОДГОВОРИТЕ
Name

Принцип

01.10.2014 14:57

Ово је пресликана стратегија Мила Дјукановица из референдумске кампање 2006. Подсјецам, процентни праг за независну ЦГ износио је 55%. Људи су застрасивани физицким пријетњама, радним мјестима. У ноци референдума, прије званицног резултата,Милов ДПС прогласава побједу, тј. независну ЦГ и резултат од 58%! Истог минута цланови те партије поцињу да славе у ПГ док друга страна протестује, атмосфера доведена до усијања. Званицни резултат је био 55,4%, дакле мање од пола процента.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОРАМО!

01.10.2014 15:04

Милорад Додик је рак који ево већ више од девет година метастазира унутар тијела Републике Српске, и сваким даном га изједа све више и више. Да ћемо рак одстранити - хоћемо. МОРАМО! Али хоће ли ишта остати од тијела?

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Раде

01.10.2014 15:17

Пусти Раде опозиционаре нек још који дан живе у сновима и илузијама и забављају се сопственим лагаријама а онда ће се поклати међусобно ко пси као и послије Лакташа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обрад Кесиц

01.10.2014 15:37

Једино сто је исправно то је изаци на изборе тј. гласати. Објасните сваком коме мозете да је то услов свих услова за успјесне изборе. Само великим одзивом мозе се срусити ова власт. Свако ко остане код куце помогао је Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шљука Милан

01.10.2014 16:05

Ко се мача лати,од мача погиба,ко другом јаму копа сам у њу пада. Нека Додик мало размисли о овим изрекама које постоје хиљадама година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срки

01.10.2014 16:45

Миле је цар и побједјује сигурно.А посто се терористи из СДС-а спремају на силу преузети власт, овај цланак је спин за наиван народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуле

01.10.2014 16:57

СНСД се вечерас брутално осрамотио на скупу у Бањалуци у парку Младен Стојановић. Било је мање од 2000 људи. Градом је цијели дан кружио аотомобил и са мегафона најављивао скуп на коме ће се присутнима обратити Милорад Додик. Кад је скуп почео прво што је официјални спикер рекао било је да Милорад Додик вечерас није са нама већ је на путу. Додик је вјероватно је сазнао за срамотно мали број људи па се није хтио ни појављивати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕКО

01.10.2014 17:09

Једини Милетов програм је ОДБРАНА СРПСКЕ, па јбт брате имал ишта од радних места, олакшица за сиротињу, повећања плата, помоћи инвалидима, изградње некакве саврменије болница итд? Какав је то програм бре ОДБРАНА СРПСКЕ? Српску ће једино он сам да уништити ако је већ није спремио у дугове које ни наша унучад неће успет да врати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боле

01.10.2014 18:54

Е људи као да смо на дивљем западу. П0а немзуе народ нико натерати да гласа на силу вец по сопственој вољи. Додусе има и сиротине која це гласат за десет марака. Ил за врецу брасна. А ко има дјецу он це и дусу дјавлу продат да добије дневницу ил коју маркицу. У овој кризи и незапослености је све могуце па и гласове Миле да купи за ситнис. Тузно ал истинито.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

01.10.2014 19:42

Да смо паметни неби гласали ни за СНСД нити за СДС, теско нама са њима!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војвода

01.10.2014 19:55

Издржао је овај несрећни народ ,све историјске погроме,голготе,страдања.Од прадавних времена,сеоба,турског зулума,балканских ратова,великог рата-албанске голготе,Крфа,острва Вида,тријумфалног повратка,грандиозне победе у великом рату,несретног стварања Југе,масонеријских завера,окупације у Д.С.рату,зулума усташа,ханџарлија,шваба и других,социјализма,комунизма,задњег рата.Тек после задњих ратова се код нашег народа издајници,геометријском прогресијом намножили,тако да је данас,тај број немјерљив,та идеја је омасовљена,издаја је данас начин живота,маркетиншко-комерцијална мода.Сваки врхунац има свој крај,силазну путању и ДНО.Савремени издајници,иду тим путем.Надам се да ће 12.10.2014,тим и сличним доћи крај.Издржаће овај народ и ову голготу.,издржаће и Бају.још пар дана.Лично,ово доживљавам као повратак гладне српске војске,преко Драча,Крфа,када су "живи бјежали од мртвих",само без страха.НАПРЕД ОГИ,ТÍГРЕ,ЗА КРСТ ЧАСНИ,И СЛОБОДУ СЛАВНУ,ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ,ДО ПОБЕДЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин али прави

01.10.2014 20:37

Багра је спремна на све само да остане на власти и да нас даље газе и пљацкају. Као они су патроте а ми смо издајице сто не зелимо криминалце и диктаторе. Црвени отпаде све сте унистили постени народ и борци умиру од глади и зиве у биједи а док се ви расипате у богаству имате дворце у скупа аута возите. А 12 ОКТОБАР ВАМ ЈЕ СУДЊИ ДАН БИЦЕТЕ ГОЛИ И БОСИ СВЕ ЦЕМО ВАМ ОДУЗЕТИ НАРОД ЦЕ ПРЕСУДИТИ ЛОПОВИМА: БРАЦО УСТАЈТЕ СВИ НА ИЗБОРЕ ДА ПРОТЕРАМО ТИРАНИНЕ: ТАДИЦ ЈЕ НАС СПАСИТЕЉ СРБИ ЦЕ ГА СЛАВИТИ У ЦИЈЕЛОМ СВИЈЕТУ САМО ДА ИСПУНИ ОБЕЦАЊЕ; ОН ЦЕ СЛУЗИТИ НАРОДУ; СВИ СМО ЗА СЛОБОДУ И НАСУ ЈЕДИНУ ОТАДЗБИНУ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ НА КОЈУ ИМАМО СВИ ПРАВА ДА ОДЛУЦУЈЕМО

ОДГОВОРИТЕ
Name

оптимиста

01.10.2014 20:48

Уопсте ме неби изненадило, они имају дара за насилницке манипулације!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

днк

01.10.2014 21:06

Мили ниста не мозе помоци....заврсице ко слобо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

01.10.2014 21:45

НАРОДЕ ИЗАДЈИ И ГЛАСАЈ, АКО ВАМ ЈЕ ДОБРО И ЛИЈЕПО ЗИВИТЕ ГЛАСАЈТЕ ЗА ДОДИКА И ЕКИПУ! АКО НЕЗИВИТЕ ДОБРО И ЗЕЛИТЕ ПРОМЈЕНЕ ГЛАСАЈТЕ ЗА ОПОЗИЦИЈУ. ОВО СУ НАГАДЈАЊА И НЕВЈЕРУЈЕМ МНОГО У ОВЕ ПРИЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

01.10.2014 21:55

ТЕСКА ЛИ ЈЕ ЗЕМЉА ДРУЗЕ ГДЈЕ ТИ ПАЛОМ КОСТИ ЛЕЗЕ ДАЛ И МРТАВ СТРАЗУ ЦУВАС ДАЛ ОД ТЕБЕ И САД БЈЕЗЕ... ТЕСКАЛИ ЈЕ ЗЕМЉА ДРУЗЕ ЗА КОЈУ СИ ЗИВОТ ДАО КАД СИ НА ЊУ МРТАВ ПАО ДАЛ ЈЕ ЗАЛУД ДАЛ СИ ЗНАО ТЕСКА ЛИ ЈЕ ЗЕМЉА ДРУЗЕ ИЗДАЈНИЦИ КАД ЈЕ ГАЗЕ ДОК ЈЕ ДРУГОМ ОНИ ДЈЕЛЕ ДАЛ СЕ ТВОЈЕ СТРАЗЕ ПАЗЕ ТЕСКА ЛИ ЈЕ ЗЕМЉА ДРУЗЕ ТЈЕЛО ТВОЈЕ СТО ПРИТИСКА ДАЛ ТИ НЕКАД ДОДЈЕ ПАЛОМ ДА ИЗ ГРОБА ПУСТИС ВРИСАК... ТЕСКА ЛИ ЈЕ ЗЕМЉА ДРУЗЕ ДА МИ ЗИВИ СТО ОСТАСМО КРАЈ ТЕ МРТВОГ ЗАЛЕГНЕМО ПА У ГРОБУ КО У РОВУ ОВУ ЗЕМЉУ ОДБРАНИМО Пјесму написао Богдановиц Братислав. Када видим ста су све гњиде способне урадити за новац додје ми да поврацам а онда се сјетим свих палих сабораца а многи од њих једва напунисе 18, схватим да се морамо борити против скотова ма којој странци припадали.Васе је готово драги додиковци и брзо це догорити и ових који долазе ако крену васим пљацкаским путем јер овај народ висе нема времена!!!Са вјером у БОГА

ОДГОВОРИТЕ
Name

дара

02.10.2014 08:40

Васковићу, за тебе је и мотика превише, а пера се мани и "немој ме Мујо, ти више бранит'". Него у Федерацију, да видим хоће ли те тамо пустити да пишеш своје брљотине и подмећеш кукавичје јаје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

02.10.2014 12:28

У праву је Васке 100%, 148 руских специјалаца у Лакташима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

столе

02.10.2014 14:13

Нису Руски умјетници ту досли без везе,оцигледно да Додик несто спрема јер то му је једина санса да се спаси од закона...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не верујем

03.10.2014 06:41

Не верујем да це бити неких вецих инцидената и ако буде то це "рдја" саму себе да "једе".Битно је да народ изадје на изборе и гласа за промене иако је Балкан далеко од промена.На Балкану нико нема времена ни за ста а време,време стало,цак се мозе реци да "клизи" уназад и све док је тако,теско да це доци боља времена.Не треба оцекивати ниста од политицара и политике то се ионако увози,морамо се сами мењати на боље.Поцети, свако од самога себе.Богољуб

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бењо

03.10.2014 13:37

Није без везе што су сада дошли руски""играчи""Нече Додо тек тако отичи са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп Оп

03.10.2014 20:58

Дрзе се мала, дрзе дрзе, добро ми се пази ,)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мос мислит

03.10.2014 21:26

Јест јест, спрема и тенкове и авионе и хемиско наорузање..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФАМИЛИЈА

03.10.2014 21:30

па па параноја, па па параноја, довидјења лепа. па па параноја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прпа прпа

03.10.2014 21:42

Ста је мисеви, где запиње? прпа! прпа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован ДОW

04.10.2014 12:31

Све је ово чиста реалност и чиста пријетња! У прилог томе иде и најновији притисак "АЛФЕ", оружане формације СНСД'а на упосленика који је испред СДС-а члан бирачког одбора , да одступи са те позиције у корист СНСД или остаје без посла у АЛФА Сецуритy!!!! Притисак је изрекао Душко Кусмук по налогу наводном Душице Савић Пантелић и знање Пепић Славише ' ПУМА, саборца помињаног овдје Јоловић Милана ЛЕГЕНДЕ. Притисци су у Зворнику невидјени, невјероватни, страх је већи него од Еболе. Зато 12 Октобра на изборе и пошаљимо банду на сметлиште историје !

ОДГОВОРИТЕ