Сорају саслушавају због убиства мафијаша

Београдска старлета Сораја Вучелић, биће хитно саслушана у оквиру истраге о убиству вође једног од црногорских криминалних кланова Баранина Армина - Муша Османагића (39), 16. септембра.

Србија 30.09.2014 | 23:31
Сорају саслушавају због убиства мафијаша

Црногорска криминалистичка полиција ј од колега из Београда затражила да је што прије испитају.

''Нико ме још није звао на саслушање, али очекујем да ће ме позвати. Ипак, мало ми је чудно што то нису урадили док сам још била у Црној Гори, јер сам, након убиства, била још седам дана тамо. Регуларно сам напустила земљу зато што никаква потрага за мном није расписана. Због истраге не могу много да причам, али могу да вам кажем да ми је веома жао. Армин је био добар момак и немам појма ко би га и због чега могао снајпером убити. Пола сата пре убиства била сам ту. То сам могла да будем и ја'', каже Сораја Вучелић, избјегавајући да говори о повезаности са убијеним младићем.

Како је „Блиц“ сазнао, она је одраније познавала Мушу Османагића а у ресторан „Савоја“, у којем је касније и убијен, дошла је тога дана како би од њега узела аутомобил „масерати“ за снимање спота младог пјевача Георга Смиљића.

''С њом су биле још три девојке, другарица, шминкерка и фризерка. Нашле су се с њим и на његово инсистирање, остале на ручку. Након што су отишле, из снајпера је убијен Мушо, а ми смо за то сазнали на снимању спота'', испричао је извор близак старлети.

Сорајин долазак у Османагићев локал забиљежиле су сигурносне камере. Убијен је двадесетак минута пошто је отишла, док је стајао у башти, леђима окренут улици. Из аутомобила, с паркинга преко пута „Савоје“, погођен је у леђа из снајпера. Полиција вјерује да су убице плаћеници из Србије или БиХ.

Коментари / 0

Оставите коментар