ПДП: Режимски медији су оличење лицемјерја и безобразлука

ПДП сматра да је потенцирање режимских медија и СНСД-а на томе да је једно возило хитне помоћи у Шековићима кориштено у изборној кампањи најбољи показатељ лицемјерја и безобразлука владајућег режима.

Република Српска 23.09.2014 | 16:49
ПДП: Режимски медији су оличење лицемјерја и безобразлука

СНСД и њиохови партнери у власти свакодневно користе стотине црних аудија и других лимузина, као и бројна друга средства која припадају институцијама и јавним предузећима Републике Српске, управо за потребе
кампање СНСД-а.

Хеликоптери, умјесто да помажу поплављеним, превозе повређене и болесне, возају по Републици Српској Додика, Цвијановићку и друге страначке функционери како би стигли на што више трибина СНСД-а.

Аутобуси Електропривреде РС и појединих предузећа из структуре овог јавног предузећа свакодневно превозе присталице СНСД-а са митинга на митинг, а хиљаде литара горива из разних буџетских институција и
предузећа се сипа у разна возила која вриједно раде на кампањи СНСД.

Све ово је само мали дио разлога зашто се у Републици Српској морају десити промјене и зашто СНСД-ов режим мора отићи са власти након 12. октобра.

Бањалука, 23. септембар 2014. године
Информативна служба ПДП

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Милан БЛ

23.09.2014 15:15

Треба изаци пред њихову зграду и јавно им реци ста мислимо о њима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

23.09.2014 15:22

А да ли сте ви из ПДП-а другације радили или да ли це и следеци исто тако,да ли је проблем сто смо ми као народ такви

ОДГОВОРИТЕ
Name

ролеx

23.09.2014 15:35

Гостујући синоћ на РТРС-у Мирослав Лазански извали и не трепнувши да је РС економски стабилна,стабилнија од већине земаља у окружењу.Питам се колико људи могу ниско пасти за "шаку долара".

ОДГОВОРИТЕ
Name

фајронт миле

23.09.2014 16:21

Молим вас да ми неко јави ако је у току одбране од поплава видио и један камион НИСКОГРАДЊЕ и ИНТЕГРАЛА близу поплављених подручја.Не важи само слика са отварања ауто-пута Бањалука-Градишка,када су сликали Миле и Борис Тадић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ФАЈРОНТ

23.09.2014 16:43

МОГУ СЕ ВИДЈЕТИ И КАМИОНИ И БАГЕРИ У РИЈЕЦИ БОСНИ И ВРБАСУ ОД ОВИХ ПОСТЕНИХ ФИРМИ НИСКОГРАДЊЕ И ИНТЕГРАЛА КАКО КРАДУ СЉУНАК И НЕ ПЛАЦАЈУ НАКНАДУ У МИЛИОНСКИМ ИЗНОСИМА. АБЕР КРИМИНАЛЦИ АЛИ ЈОС КРАТКО ДО ОСЛОБОДЈЕЊА А ПОСЛИЈЕ РОБИЈА. АУУУУУУ КАКО ЈЕ САДА ЊИМА КАД НЕМА НИ ПРЕДИЗБОРНОГ АСФАЛТИРАЊА ЗНАЈУ И ОНИ ДА ЈЕ КРАЈ, НАРОДЕ ОЛОВЕ У РУКЕ А ПОСЛЕ МЕТЛА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједлог

23.09.2014 17:00

Предлажем да нам Баја уживо пјева три дана када Тадић преузме власт, а РТРС да обезбиједи директан пренос :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјанго

23.09.2014 17:22

Давно је требало вратити тј. поново увести ЦРВЕНЕ ТАБЛИЦЕ НА СЛУЗБЕНИМ - ДРЗАВНИМ ВОЗИЛИМА !!! Па да се види и зна ко и када користи Дрзавна возила и нас новац дат за купивину истих и потросено гориво и амортизацију у приватне сврхе .. ГДЈЕ ЈЕ ИСАО НИКОЛА СПИРИЦ КАД ЈЕ ИМАО САОБРАЦАЈНИ УДЕС ВРАЦАЈУЦИ СЕ ИЗ СВОГ ДРВАРА КАД ЈЕ ОБИЛАЗИО СВОЈЕ ИМАЊЕ И ВОЦЊАКЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ЗОРАН

23.09.2014 19:38

зоране..ако тако контас јел сматрас да ови овакви требају владати јос пет хиљада година?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки1

24.09.2014 07:28

ПРЕОПТЕРЕЋЕНА ГОСПОДО И ВОЗИЛА ХИТНЕ ПИМОЋИ ТРОШЕ ДРЖАВНЕ ПАРЕ А НЕ ПРИВАТНЕ МАНТЕ СЕ МИЛОРАДА ДОДИКА НЕМОЈ ТЕ СЕ БРУКАТ МИСЛИТЕ ДА СТЕ СКРИВЕНИ ИЗА ТИХ НЕКИХ ИМЕНА ПИТАТ ЋУ ВАС ПОСЛЕ

ОДГОВОРИТЕ