Режим у корист СНСД-а присвојио јавна добра

Рушилачка и губитничка СНСД-ова власт све више ради „ у корист властите штете“.

Република Српска 23.09.2014 | 15:28
Режим у корист СНСД-а присвојио јавна добра

Свејасан неминовности пораза, свјесан исхода својеврсног плебисцита грађана Лакташа, 28.септембра и импликација те побједе на изборе заказане за 12. октобар – режим је у одбрану неодбрањивог кренуо свим расположивим ресурсима.

Нарочито јавним.

Режим је присвојио комплетан возни парк Владе, Народне скупштине,министарстава и владиних институција.

Грађани Републике Српске – припремите се за нове ударе на ваше празне џепове!!!

Режим мисли да празно може бити још празније, да гладно може бити још гладније, дасиромашно може бити још сиромашније.

Јер, да је другачије – Додик и његова клика не би посегнули за народним парама, за јавним ресурсима, за хеликоптерским, авио и другим средствима.

Од трибине до трибине, од немила до недрага – вози се парама грађана Републике Српске Додик и његова страначка машинерија, крчмећи и посљедњи динар, посљедњи цент...прије него што се опрости са деветогодишњом губитничком влашћу.

Сада су обољели од неизљечиве болести – сљепила...а сљепило обично одведе у ћорсокак.Боље и та групица Додикових скутоноша у ћорскокак, него Република Српска у мрак!

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ НДП-а ПОВОДОМ
ТРОШЕЊА ЈАВНИХ СРЕДСТАВА ЗА ПРЕДИЗБОРНУ КАМПАЊУ СНСД-а

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Василије

23.09.2014 13:34

Погубљене све границе нормалног понашања и нормалног размишљања.Зар је толико тешко одвојити дупе од фотеље из које су наш народ и Републику Српску свукли до самог дна!?Њихови џепови немају дна,а наша леђа су се добро погрбила,али издржаћемо још двадесетак дана!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Николас

23.09.2014 13:37

За њих је то нормално јер они Републику Српску и дозивљавају као своју прцију.Само им треба јос народ да то на изборима потврди и довидјена до 2018.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДР ДАБИЦ

23.09.2014 14:30

Видјеце МЕСАР-ТРАКТОРИСТА како боли кад га буде контролисао нас ЕЛИОТ НЕС (Бивси главни ревизор Боско Цеко),те ратне профитере и бизнисмен патриоте,БИЦЕ ПУНИ ЗАТВОРИ. Они мисле да су битни само они и њихова дјеца ,да је народ слијеп тако се понасао велики пријатељ МИЛЕ-РОНХИЛА БОРИС ТАДИЦ пропао на изборима у Србији. Уз нас је Српска Напредна Странка ВУЦИЦ НИКОЛИЦ сви који мисле својом главом. Зивио нови предсједник ГОТОВ ЈЕ НИЦИЈА НИЈЕ ГОРИЛА ДО ЗОРЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Едо , Слатина - Тузла

23.09.2014 14:45

Цопy - Пасте и у Ф.БиХ , гледам на дневнику ФТВ уплашеног Лагумџију како скоро плаче и оптужује Америку , даље неке " шу.ке " из СДА како " дижу " у небо Ал Капонеа Изетбеговића и како оптужују Њемачку , Аустрију и Хрватску како праве план за " нестанак " Бошњака , вјероватно је и у западној Херцеговини код Хрвата исто и гле чуда данас 12 британских оклопних транспортера вози се улицама Тузле , моментално су паркирани на паркингу код стадиона " Тушањ " , дакле нешто се велико спрема , што ми мали људи не знамо .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

23.09.2014 15:09

Људи ста је било са оним из Бањалуке, Вулицем, сто га је полиција пребијала на његовој земљи? Данас је власт спремна да настави батинање. Да нас мало спреми за гласање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

митар бн

23.09.2014 17:01

Шта би тек било да је СНСД успио у Републици Српској освојити локалне власти колико је мислио. Шта би било и са ово мало народа?

ОДГОВОРИТЕ
Name

калес сити

23.09.2014 18:51

Ма издрзите,није далеко 12 октобар...сдс до побједе

ОДГОВОРИТЕ
Name

еко

23.09.2014 19:11

Мајку вам издајницку..и ми смо неција дјеца и ми заслузујемо посао....никад висе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душан

23.09.2014 20:11

Наравно за такве ствари се увијек нађе новца, а када треба нешто уложити у привреду и покушати отворити нова радна мјеста, онда знате криза је. Али све то народ види и у октобру ће знати коме треба дати глас, глас за промјене

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

23.09.2014 23:28

Изгледа да је Мерцедеса негдје сакрио. Толико се удебљао да не може да уђе у ова силна аута па се воза хеликоптером мада судећи по фотографији и из њега једва излази. Све ће се то наплатити посе избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војо

26.09.2014 15:55

Српска напредна странка и нема грешке.

ОДГОВОРИТЕ