За годину дана родила два пара близанаца

Дона Кордингли остала је у шоку када је примљена у болницу ради стерилизаицје, те сазнала да је у петом месецу трудноће са другим паром близанаца!

Занимљивости 22.09.2014 | 12:01
За годину дана родила два пара близанаца

Четрдесетогодишња Дона је у том тренутку имала петоро деце, укључујући и осмомесечне близанце. Иако она и њен супруг нису имали у плану да имају још деце, други пар близанаца се десио а Дона је знала шта мора чинити.

Шанса да мајка добије два пара близанаца за годину дана је једна према 50 хиљада. Управо из тих разлога Дона је наставила своју трудноћу уједно одгајајући први пар близанаца.

Пре долазака близанаца на свет пар је већ имао троје деце, двадесетједногодишњег Томаса, осамнаестогодишњег Вилијама и петнаестогодишњу Хану. Тек 2010. године Дона је сазнала да очекује први пар близанаца, а само осам месеци након њиховог рођења и други.

Живот са четворо мале деце уопште није лак а Дона се понекада осећа као да „нема свој живот“.

„Огајала сам старију децу, а она су временом постала независна, тако да сам више времена имала за себе. С доласком близанаца на свет дефинитивно немам више времена за себе и свој живот. Некада не стигнем ни да једем, јер по цео дан јурим за њима. Ипак, мој живот је леп“, закључила је поносна мама.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

дана

22.09.2014 12:19

Свака част овој жени

ОДГОВОРИТЕ