Зашто се свјетски милионери поливају леденом водом?

Марк Закерберг покренуо је тренд у технолошком свету. И то напокон један у ком нема супарника, него су сви велики ривали из света технологије одлучили да стану на исту страну и помогну у прикупљању новца за оболеле од Лу Геригове болести.

Занимљивости 17.08.2014 | 13:06
Зашто се свјетски милионери поливају леденом водом?

Ако већ до сада нисте видели, у питању је "ледени изазов" организације АЛС, у ком славни на себе излију канту ледене воде, притом донирају новац и онда и изазову идуће три особе да направе исто у року од 24 сата. 

Како је кренуло, ускоро то "стабло" изазова више неће бити могуће пратити, али свој је изазов до сада већ испунила велика "технолошка тројка". 

Творац Фејсбука, Закерберг је изазвао Била Гејтса, оснивача Мајкрософта, а он Елона Маска, оснивача компанија СпацеX и Тесла Моторс, који је и сам, уз помоћ својих синова, извршио дужност. 

На Твитеру је написао: "Клинци су излили пет канти с леденом водом на моју главу за АЛС и ја изазивам Ноча (творца игре Минецрафт), Џонија Депа и Тонија Хока". 

Чини се да се овај изазов полако шири ван граница ИТ света, па су му се тако придружили и Опра Винфри и Џастин Бибер који је потом изазвао председника САД, Барака Обаму, да учини то исто.

Коментари / 0

Оставите коментар