Побиједите умор

Рутину треба да избегавате уколико желите да се ослободите хроничног умора, а те мале промене подстаћи ће велике резултате.

Здравље 29.07.2014 | 10:22
Побиједите умор

Унесите у свој живот ове мале промене и помозите организму да производи веће количине енергије. Бићете срећнији, бољег расположења, а умор ће се јављати много ређе!

Не прескачите доручак - Научно је доказано да су људи који не прескачу доручак енергичнији и боље расположени. Ако немате навику да једете пре него што изађете из куће, почните да се навикавате на ту промену, јер ће увелико побољшати ваш живот.

Избегавајте рутину - Рутина је често највећи разлог умора. Само мала промена подстаћи ће мозак на производњу допамина, хемијског једињења сличног адреналину, који ће вас подстаћи на акцију.

Освежење - Хладно освежење разбудиће вас у тренутку. Водите рачуна о хидратацији организма, нарочито у топлим, летњим данима.

Црна чоколада - Црна чоколада је најздравији дезерт који можете приуштити себи. Она садржи теобромин, састојак који делује попут кофеина и вашем телу врло брзо враћа енергију.

Коментари / 0

Оставите коментар