Комедија: Локомотива - Динамо од 3:1 до 3:4!

Фудбалери загребачког Динама славили су у петак увече у градском дербију против Локомотиве са 4:3, преокретом у последњих десет минута меча.

Фудбал 26.07.2014 | 16:55
Комедија: Локомотива - Динамо од 3:1 до 3:4!

Локомотива, иначе Динамова филијала, одиграла је перфектних 80 минута, водила 3:1, а онда у последњих десет минута буквално стала и примила три гола, трећи у 94. минуту.

Овај гол који је постигао Судани је можда најбољи одговор на наше питање из наслова. Алжирац се буквално прошетео поред неколико играча Локомотиве који су се "трудили" да му одузму лопту.

Ова победа Динама изазвала је бурне реакције у Хрватској, а предњаче исмевање локалне лиге и вређање клуба са Максимира.

Оштре су и реакције медија, а посебно се истакао портал Индеx.хр у извештају под насловом: "Лакрдија у Крањчевићевој: Судани показао безобразној филијали где јој је место".

"А ова вечерашња бламажа, овај монтипајтоновски скеч, који су извели ногометаши Динама и Локомотиве само је посљедица свег оног чемера и јада у којој наш пук живи и политике која дигнутих руку гледа и извлачи корист. Очито уживамо кад нас праве пиздама. И заслужили смо то, шутњом апатијом и безвлађем. Па онда, ако нам свима тако паше, нека буде тако. Уживајмо!", написао је новинар Саша Чобанов.

Неки од коментара на ову вест су:

* Снимак послати на пулски филмски фестивал

* Ова утакмица доводи у питање и смисао постојања позоришта као установе

* Сад сам погледао гол Суданија за 4:3, боље да нисам, боље да нисам...

Коментари / 0

Оставите коментар