Великим силама не одговара премијер са великом подршком

Министар за рад, запошљавање и социјална и борачка питања Александар Вулин оценио је данас да великим силама не одговара премијер Србије који има подршку 50 одсто гласача.

Србија 03.06.2014 | 12:36
Великим силама не одговара премијер са великом подршком

"Ја нисам члан СНС-а и могу да кажем неке ствари које председник Владе не би требало да каже. Неће велике силе председника владе Србије који има подршку 50 одсто гласача", казао је Вулин за РТС коментаришући оптужбе да је Влада Србије током ванредне ситауције спроводила медијску цензуру.

Он је рекао да цензуре није било и да су оптужбе неутемељене.

"Не знам да ли ћемо о питању цензуре разговарати на наредној седници Владе, али знам да је премијер пет-шест пута питао представнике ОЕБС-а шта је то цензурисано током ванредне ситуације, коме је то било онемогућено да говори чак и неистине? Одговор са друге стране је било ћутање", казао је Вулин.

Он је рекао да би ОЕБС морао да каже где је то Влада Србије погрешила и над ким је вршила цензуру.

Према његовим речима, Србија заслужује да Влада испољи јединство по питању оптужби за цензуру.

"Сајт Канцеларије за Косово и Метохију је рушен пар пута па нико из ОЕБС-а није реаговао. Где је био амбасадор ЕУ кад су премијера прогласили убицом беба. Волео бих да о томе разговарамо у Влади и апелујем на остале министре да кажу истину и да се не плаше да ће их неко прогласити полтронима и улизицама", рекао је министар.

Говорећи о поплавама, Вулин је рекао да су екипе на терену од првог дана и обављале су непосредну евакуацију, да, такође, раде и психолошка саветовалишта и да на подручју угроженом поплавама има више од 100.000 корисника разних видова социјалне помоћи и давања.

Према његовим речима, потребно је хранитеље са децом вратити у домове и помоћи збрињавање.

Вулин је додао да је почела да ради Канцеларије за брзе одговоре којој је могуће обратити се за сва питања која су у домену ресорног министарства.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Главни Баја

03.06.2014 10:17

Ако ти Вулин ниси члан СНС ни Милорад Додик није члан СНСД. Немој ђаба да причаш небулозе, боље би ти било да се извучеш из Вучићевог аналног отвора и да имаш своје мишљење , ане Вучићево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

03.06.2014 10:27

Исту политику велике силе воде и у БиХ. Не одговара им русење Додика потпуно, него би највисе волиле да буде сто слозенији расплет избора. Нпр. да Додик буде предсједник РС, а да вецину има опозиција. И да њихов фаворит у БиХ Иваниц побједи. Тада се они највисе питају, а од Додика јос не одустају, јер ја направио добар посао за њих. Сто се народа тице најбоље би било помести Додика сто посто. Ипак МИ ГЛАСАМО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

03.06.2014 10:29

Вучић има подршку преко 50 % гласаћа јер им је обечао нешто и ја ту не видим ништа спорно .Демократски израз воље народа.Народ сада прати испуњење обечања и онда ће дати или повучи подршку на наредним изборима.

ОДГОВОРИТЕ