Лана Пудар и САРА заједно на путу ка успјеху

Прије само неколико година, Лана Пудар била је једна талентована, посвећена и вриједна млада спорташица. Данас је та дјевојка велико освјежење на бх спортској сцени, синоним за успјех и узор многим младим да без обзира на све могу сањати своје снове.

Спорт 28.06.2024 | 08:28
Лана Пудар и САРА заједно на путу ка успјеху

Рођена прије 18 година у Мостару, веома брзо је постала једна од најперспективнијих младих спортисткиња у БиХ и региону.

Пут од талентоване дјевојчице до изузетно успјешне пливачице био је релативно кратак, али прилично трновит и стрм.

Из услова који се не могу мјерити са оним у којим раде просјечни европски и свјетски пливачи Лана се брзо издигла, а својом вољом и залагањем стигла је до многих најсјајнијих медаља и бројних рекорда. 

Лана је заљубљена у воду као и вода у њу. Они су једно, а та љубав јој је донијела оно што у нашим крајевима мало ко успије, продор у сами свјетски пливачки врх. Тренутно, док се вриједно спрема да брани боје Босне и Херцеговине на љетним олимпијским играма у Паризу, посљедни тест је било Европско првенству у Београду гдје је освојила сребро у дисциплини 200 метара делфин.

О самим Олимпијским играма, каже, не размишља пуно, више је усмјерена на сопствени развој.

„Не размишљам пуно о том такмичењу и не оптерећујем се, тако је пред свако такмичење. Али свакодневно радим максимално напорно, дајем више од свог максимума да будем спремна и да напредујем из дана у дан. Када се трка приближи, када дође до самог старта, онда ће бити мало другачије. Мада, ни тада не размишљам о резултату, већ о томе шта морам да урадим у базену. Сконцентрисана сам на себе, јер само тако могу помјерити границе“, објаснила је најбоља бх. пливачица Лана Пудар.  

„Све је у води“ - могло би се рећи. Научници кажу да готово 75% сваког тијела чини вода, па је тако и Ланино сачињено управо од воде и наравно спортских успјеха које остварује у води. Због тога и не чуди повезаност негазиране природне минералне воде Сара и Лане Пудар под слоганом "Освјежење из природе", који представља симбиозу природних талената и природних ресурса.

(ПР) Фото: ПР

Препознајући важност правилне хидратације за одржавање форме и постизање успјеха, Лана је изабрала Сара воду као свог савезника на том путу. Провјерено поријекло, беспријекорна чистоћа и свјежина, као и уравнотежен минерални састав Сару чине идеалним извором хидратације за врхунске спортисте као што је Лана. Посебна лимитирана едиција Сара воде посвећена Лани Пудар може се пронаћи на полицама трговина широм БиХ. 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Симп

28.06.2024 08:48

Лана је успјех постигла преданим радом који сада покушавају изполитизирати. Наравно нико је није успио одвојити од државе и заставе БиХ. Браво Лана остани оно како те мајка родила

ОДГОВОРИТЕ
Name

кк

28.06.2024 09:41

Џаба успбех ако ниси у тору

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рибица

28.06.2024 14:36

Лана је у људском тору, тамо су најбољи од нас

Name

Рибица

28.06.2024 10:46

Лана ће постати једна од легенди овог спорта. Браво Ланци !

ОДГОВОРИТЕ