Голман Србије се тукао са навијачем у кафани у Минхену

Бура око фудбалера Србије и њиховог учешћа на ЕУРО 2024 се не стишава, па тако мало по мало на површину исливају информације које су многиме промакле током њиховог боравка у Немачкој.

Спорт 27.06.2024 | 18:51
Голман Србије се тукао са навијачем у кафани у Минхену

Како преноси "Телеграф", српски голман Вања Милинковић-Савић био је виновник инцидента у једној кафани у Минхену у којој се потукао са навијачем!

"Не постоје фијаска и дебакли. Дебакл је кад те неко добије 7:0 и кад пијанчиш по Аузбургу и Михену и кад се тучеш на тренингу. То су ствари где треба да будемо критиковани, а тога није било", нагласио је Пикси по доласку на београдски аеродром. Изгледа да је тога итекако било, али су спретно сакрили од јавности те детаље.

Како наводи поменути портал, све се догодило између утакмица са Словенијом и Данском, баш онда када је Драган Стојковић Пикси играчима дао слободан дан. Селектор је рекао да су се играчи после тога вратили расположени, да су га провели са породицама, али неки су одлучили да се за меч са Данском "припремају" у кафани.

Како "Телеграф" сазнаје, голман Србије Вања Милинковић Савић изашао је у Минхен на слободан дан у један локал у којем иначе излазе наши људи који зиве у Минхену и околини и где често наступају музичари из Србије и региона.

(Курир) Фото: Дадо Ђилас

 

Коментари / 0

Оставите коментар