Начелник Козарске Дубице: Дежурне екипе санирају штету

"Синоћ је протутњало страшно невријеме које не памте ни најстарији грађани Козарске Дубице", рекао је за Јутарњи програм БН телевизије начелник општине Козарска Дубица Раденко Рељић. 

Република Српска 02.07.2024 | 08:49
Начелник Козарске Дубице: Дежурне екипе санирају штету

“У Козарској Дубици још увијек пада киша, дежурне службе су на терену и покушавају да уклоне штету коју је причинило невријеме. Лед је полупао стакла на објектима, уништени су усјеви, грађани пријављују штету која је причињена на њиховим аутомобилима.

Оно што је највећи проблем, уништени су сеоски путеви, а вода је ушла у многе домове. Штета је мјерљива стотинама хиљада марака, рекао је начелник општине Козарска Дубица. 

“Очекујемо од надлежних републичких институција да нам помогну како би санирали штету, осјећали смо се беспомоћно када је ово незапамћено невријеме погодило општину, али на сву срећу није било људских жртава. Сада је на нама да обиђемо терен и видимо шта нам је чинити. Не поновило се”, додаје Рељић.

(БН) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Мирко

02.07.2024 09:59

Раденко Рељић љекар, изузетно образован, културан, достојанствен човјек, без било каквих скандала у каријери, корупције, криминала. Међутим нажалост сеоска протува, неписмен човјек, са упљеном факултетском дипломом, прелетачевић, папак, Дадо Брдар је кандидат за начелника Козарске Дубице, и нажалост грађани тог истог градића ће га вјероватно на изборима подржати. Својевремено са мандатом ДНС-а, прелетио, купљен и сада је члан НПС. Грађани Козарске Дубице боље и не заслужују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

02.07.2024 16:53

Е мој Мирко, јест Рељиц постен бас бас

Name

Жељо

02.07.2024 19:01

Протува је Раденко Рељић, битанга из Влашковаца која је купила диплому доктора и опљачкао прво дом здравља а онда и општину. Једино је добро што ће брзо бити ухапшен. Дадо Брдар је највећи господин, породичан човјек и будући начелник општине.

Name

Па да

02.07.2024 10:19

Изјавио јесте а које ли су то дезурне службе на терену и имали их

ОДГОВОРИТЕ
Name

С

02.07.2024 11:23

Нажалост, ни локалне власти ни републичке институције нити размишљају нити се икад припремају за овакве сценарије. Живе и планирају од данас до сутра. Кад се деси проблем, запомазу и траже од Вуцица. Не дај бозе да нас задеси нека већа катастрофа, све би стало

ОДГОВОРИТЕ