Načelnik Kozarske Dubice: Dežurne ekipe saniraju štetu

"Sinoć je protutnjalo strašno nevrijeme koje ne pamte ni najstariji građani Kozarske Dubice", rekao je za Jutarnji program BN televizije načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić. 

Republika Srpska 02.07.2024 | 08:49
Načelnik Kozarske Dubice: Dežurne ekipe saniraju štetu

“U Kozarskoj Dubici još uvijek pada kiša, dežurne službe su na terenu i pokušavaju da uklone štetu koju je pričinilo nevrijeme. Led je polupao stakla na objektima, uništeni su usjevi, građani prijavljuju štetu koja je pričinjena na njihovim automobilima.

Ono što je najveći problem, uništeni su seoski putevi, a voda je ušla u mnoge domove. Šteta je mjerljiva stotinama hiljada maraka, rekao je načelnik opštine Kozarska Dubica. 

“Očekujemo od nadležnih republičkih institucija da nam pomognu kako bi sanirali štetu, osjećali smo se bespomoćno kada je ovo nezapamćeno nevrijeme pogodilo opštinu, ali na svu sreću nije bilo ljudskih žrtava. Sada je na nama da obiđemo teren i vidimo šta nam je činiti. Ne ponovilo se”, dodaje Reljić.

(BN) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Mirko

02.07.2024 09:59

Radenko Reljić ljekar, izuzetno obrazovan, kulturan, dostojanstven čovjek, bez bilo kakvih skandala u karijeri, korupcije, kriminala. Međutim nažalost seoska protuva, nepismen čovjek, sa upljenom fakultetskom diplomom, preletačević, papak, Dado Brdar je kandidat za načelnika Kozarske Dubice, i nažalost građani tog istog gradića će ga vjerovatno na izborima podržati. Svojevremeno sa mandatom DNS-a, preletio, kupljen i sada je član NPS. Građani Kozarske Dubice bolje i ne zaslužuju.

ODGOVORITE
Name

Hahaha

02.07.2024 16:53

E moj Mirko, jest Reljic posten bas bas

Name

Željo

02.07.2024 19:01

Protuva je Radenko Reljić, bitanga iz Vlaškovaca koja je kupila diplomu doktora i opljačkao prvo dom zdravlja a onda i opštinu. Jedino je dobro što će brzo biti uhapšen. Dado Brdar je najveći gospodin, porodičan čovjek i budući načelnik opštine.

Name

Pa da

02.07.2024 10:19

Izjavio jeste a koje li su to dezurne službe na terenu i imali ih

ODGOVORITE
Name

S

02.07.2024 11:23

Nažalost, ni lokalne vlasti ni republičke institucije niti razmišljaju niti se ikad pripremaju za ovakve scenarije. Žive i planiraju od danas do sutra. Kad se desi problem, zapomazu i traže od Vucica. Ne daj boze da nas zadesi neka veća katastrofa, sve bi stalo

ODGOVORITE