Магазин опет остаје без певачице, наставља соло каријеру!

Једна од најпознатијих и најпопуларнијих група с простора бивше Југославије је Магазин. На сцени је од 1979., а током година се у њој променило чак пет певачица. Љиљана Николовска, Данијела Мартиновић, Јелена Розга, Ивана Ковач били су славуји ове сплитске групе. Њихова садашња, али и најдуговечнија певачица, Андреа Шушњара, најавила је одлазак крајем лета, а од јесени започиње соло каријеру.

Забава 26.06.2024 | 17:04
Магазин опет остаје без певачице, наставља соло каријеру!

- С Тончијем Хуљићем сам договорила наставак наше сарадње, наставиће да ми пише песме - рекла је за Слободну Далмацију.

Додала је како ће на јесен издати нову песму, под својим именом и презименом. До тада има договорене наступе с Магазином које ће одрадити.

Шушњара је у Магазину провела 14 година, а њене претходнице знатно мање.

Andrea Šušnjara<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

Николовкса је певала од 1983. до 1990., Данијела Мартиновић до 1996., Розга наредних 10 и по година, а након ње наредних четири године Ивана Ковач.

Певале су хитове Тончија и Векославе Хуљић. Глас Љиљане Николовске чује се у баладама као што су "Љубе се добри, лоши, зли", "Пиши ми", "Пут путујем", "Тамара" и "Сузе кријем, оне падају" до хитова који својим ритмом позивају на плес, "Коколо", "Рано раније", "Све би секе љубиле морнаре", "Око моје сањиво"...

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2024-06-26/06262024050709.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="1501" />

У Данијелином раздобљу настали су хитови "Дошло вријеме", "Свилени", касније је Розга певала "Опијум", "Минут срца твог"... Ковач је снимила хитове "Кома" и "Царе... Зовеш кад је тешко"... А Шушњара пева о "Сијамски близанцима".

(Курир/<а хреф="хттпс://www.24сата.хр/схоw/сусњара-је-најавила-одлазак-из-магазина-ево-које-су-пјевацице-биле-у-тој-групи-кроз-године-990816?24сата_реф=фронтпаге-схоw" таргет="_бланк" рел="ноопенер">24сата.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар