Новак Ђоковић подијелио снимак са тренинга

Након што је претрпио повреду менискуса на овогодишњем Роланд Гаррос турниру, Новак Ђоковић, један од највећих тениских шампиона свих времена, успјешно се опоравља од операције.

Спорт 14.06.2024 | 19:40
Новак Ђоковић подијелио снимак са тренинга

Фанови широм свијета са олакшањем су дочекали вијест да се Ђоковић враћа у форму, а сам Новак је додатно подигао морал својих обожавалаца објавом на друштвеним мрежама.

Наиме, Ђоковић је на свом Инстаграм профилу подијелио снимак из теретане, у којем показује своје напоре да се врати у пуну форму. У видео клипу, који траје неколико минута, може се видјети како Новак посвећено ради вјежбе за јачање ногу и стабилност колена. Поред снимка, Ђоковић је кратко написао: "Напредак".

Овај оптимистични пост охрабрио је многе његове присталице, које су преплавиле коментаре изразима подршке и жељама за брз опоравак. Његови саиграчи и колеге из свијета тениса такође су му пружили ријечи охрабрења, уз наду да ће га ускоро видјети назад на терену.

Ђоковићева повреда менискуса догодила се током интензивног меча на Роланд Гарросу, након чега је морао да се повуче са турнира и одмах подвргне операцији. Љекари наглашавају да је Новак познат по својој изузетној физичкој спреми и дисциплини, што ће му знатно помоћи у рехабилитацији.

Ђоковић је већ почео са благим тренинзима под надзором физиотерапеута, а његов повратак на терен очекује се у скоријем периоду, уз адекватну рехабилитацију и постоперативни третман.

"Радићу на томе да се вратим јачи него икада," изјавио је Ђоковић у недавном интервјуу за домаће медије.

У међувремену, Ђоковићеви фанови могу бити сигурни да ће њихов омиљени шампион учинити све што је у његовој моћи да се што прије врати на врх свјетског тениса. Снимак из теретане је само први корак ка том циљу, а Ђоковићев дух и борбеност остају непромијењени.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Новак Дјоковиц (@дјокерноле)

(Курир) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Илија

14.06.2024 20:43

Само напред Ноле желим ти брз опоравак и јуриш на нове трофеје.

ОДГОВОРИТЕ