Најбољи европски фудбал чека вас у м:тел ТВ пакетима

Овог мјесеца поред увијек добре забаве, м:тел ИПТВ у ваше домове доноси и најбољи спорт као и 50% попуста на претплату четири мјесеца

Србија 11.06.2024 | 14:21
Најбољи европски фудбал чека вас у м:тел ТВ пакетима

Много је разлога зашто корисници бирају м:тел ТВ пакете. Комбинација телекомуникационих услуга у једном пакету увијек је повољнија и што је најважније осмишљена је да задовољи све ваше потребе за комуникацијом, забавом, информацијама и спортским узбуђењима.

Са м:тел ТВ пакетима, добијате приступ разноврсним видеотекама, које вам омогућавају да уживате у најновијим филмовима, серијама и документарцима из удобности свог дома. Било да сте љубитељ акције, драме или комедије, наше разноврсне видеотеке имају све што вам је потребно за бескрајно уживање.

М:тел ИПТВ нуди преко 300 канала који покривају све жанрове и интересе. Без обзира да ли сте страствени љубитељ вијести, лифестyле програма, спорта, музике или културних емисија, сигурно ћете пронаћи нешто што ће вам привући пажњу. Такође, не пропустите прилику да испратите најатрактивније спортске садржаје из удобности свог дома.

Са нашим пакетом, имате приступ најважнијим спортским догађајима уживо, без обзира на то да ли пратите фудбал, кошарку, тенис или неки други спорт.

Поред богатог садржаја, м:тел ИПТВ нуди и модерне функциналности паузирања, премотавања, враћања пропуштеног садржаја и снимања уз које ваше искуство гледања телевизије више никада неће бити исто. А наравно ту је и гратис услуга ТВ то Го уз коју своју омиљену телевизују можете носити на излет, плажу, концерт, у бус….

Уз м:тел ТВ пакете увијек долазе и сјајне понуде, а током мјесеца јуна искористите одличну понуду од 50% попуста на претплату у прва 4 мјесеца и куповину телевизора по супер цијенама и на 24 рате без камата.

(ПР) Фото: ПР