Najbolji evropski fudbal čeka vas u m:tel TV paketima

Ovog mjeseca pored uvijek dobre zabave, m:tel IPTV u vaše domove donosi i najbolji sport kao i 50% popusta na pretplatu četiri mjeseca

Srbija 11.06.2024 | 14:21
Najbolji evropski fudbal čeka vas u m:tel TV paketima

Mnogo je razloga zašto korisnici biraju m:tel TV pakete. Kombinacija telekomunikacionih usluga u jednom paketu uvijek je povoljnija i što je najvažnije osmišljena je da zadovolji sve vaše potrebe za komunikacijom, zabavom, informacijama i sportskim uzbuđenjima.

Sa m:tel TV paketima, dobijate pristup raznovrsnim videotekama, koje vam omogućavaju da uživate u najnovijim filmovima, serijama i dokumentarcima iz udobnosti svog doma. Bilo da ste ljubitelj akcije, drame ili komedije, naše raznovrsne videoteke imaju sve što vam je potrebno za beskrajno uživanje.

M:tel IPTV nudi preko 300 kanala koji pokrivaju sve žanrove i interese. Bez obzira da li ste strastveni ljubitelj vijesti, lifestyle programa, sporta, muzike ili kulturnih emisija, sigurno ćete pronaći nešto što će vam privući pažnju. Takođe, ne propustite priliku da ispratite najatraktivnije sportske sadržaje iz udobnosti svog doma.

Sa našim paketom, imate pristup najvažnijim sportskim događajima uživo, bez obzira na to da li pratite fudbal, košarku, tenis ili neki drugi sport.

Pored bogatog sadržaja, m:tel IPTV nudi i moderne funkcinalnosti pauziranja, premotavanja, vraćanja propuštenog sadržaja i snimanja uz koje vaše iskustvo gledanja televizije više nikada neće biti isto. A naravno tu je i gratis usluga TV to Go uz koju svoju omiljenu televizuju možete nositi na izlet, plažu, koncert, u bus….

Uz m:tel TV pakete uvijek dolaze i sjajne ponude, a tokom mjeseca juna iskoristite odličnu ponudu od 50% popusta na pretplatu u prva 4 mjeseca i kupovinu televizora po super cijenama i na 24 rate bez kamata.

(PR) Foto: PR