Детаљи убиства у Градачцу: Кћерка пронашла тијело

Мјештане Градачца узнемирила је вијест о проналаску мртве жене, а из Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона (МУПТК) објавили су прве детаље везано за догађај.

Босна и Херцеговина 09.05.2024 | 08:02
Детаљи убиства у Градачцу: Кћерка пронашла тијело

Како је истакнуто, беживотну жену у кући је пронашла њена ћерка. Како је казала портпаролка Управе полиције МУП-а ТК Аднана Спречић, у сриједу увече око 19.05 сати, Полицијској станици Градачац јавила се А.Б., која је казала да је у кући своје мајке Х.М. (1961.) затекла њено беживотно тијело.

"На мјесто догађаја одмах по пријави, упућена је патрола полиције ПС Градачац која је потврдила наводе пријаве те обезбјеђује мјесто догађаја. Доласком дежурне екипе Службе хитне медицинске помоћи Дома здравља Градачац и љекара мртвозорника на мјесту догађаја констатована је смрт Х.М.", навела је Спречић.

О догађају је обавештена дежурна тужитељка, која је изашла на место догађаја те руководи увиђајем, којег врше истражитељи Сектора криминалистичке полиције Управе полиције МУП-а ТК.

Како је Кликс раније објавио, позивајући се на полицијски извор, у овом случају постоје индиције да је несретну жену убио њен супруг, а који је након тога отишао у Сребреник гдје је извршио самоубиство вјешањем.

(Клиx)

Коментари / 0

Оставите коментар