Јелена Карлеуша опростила увреде Нућију и Едити!

Јелена Карлеуша опростила је прозивке Игора Панића Нућија и Едите Арадиновић на свој рачун од пре неколико месеци, те их је сад похвалила на Инстаграму.

Забава 18.04.2024 | 18:33
Јелена Карлеуша опростила увреде Нућију и Едити!

- Колико је заправо културан овај момак и лепо васпитан. Ово је мајка лепо васпитала - написала је ЈК за Нућија, а онда је прокоментарисала и Едиту:

Jelena KarleušaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- Стварно мислим да је Едита добра девојка и од људи који је познају сам чула само лепе речи о њој. Дечије се залетела на мене, вероватно под утицајем многих. Зато и нисам била оштра... као према неваљалом детету које хоћеш да казниш, али не можеш јер те хвата на форе - закључила је у свом стилу Карлеуша.

Jelena KarleušaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Иначе, ЈК је реаговала на следеће изјаве својих млађих колега:

- Ја се никад нисам ту нешто ни посвађао дубоко. Мени је то било симпатично од почетка. Моји одговори су били онако духовити. Нисам ја улазио у неке расправе и није било тешких речи. Ја сам био лаган у том бифу од почетка, ако се то може назвати биф - рекао је Нући, а слично је коментарисала и Едита:

- Ја са њом нисам у свађи. Рекла сам једном своје мишљење о њој. Одблокирала ме је и помирили смо се - признала је Едита.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар