Преминуо чувени модни дизајнер Роберто Кавали

- Чувени модни дизајнер Роберто Кавали преминуо је вечерас у Фиренци у 83. години, саопштено је на његовом званичном профилу на Инстаргаму.

Свијет 12.04.2024 | 21:09
Преминуо чувени модни дизајнер Роберто Кавали

''Драги Роберто, можда више ниси физички овде са нама, али знам да ћу увек осећати твој дух са собом. Највећа ми је част у каријери била да радим под вашим наслеђем и стварати за бренд који сте основали са таквом визијом и стилом'', саопштио је креативни директор компаније ''Роберто Кавали'' Фаусто Пуљиси.

Саучешће је у име компаније изјавио и извршни директор ''Роберта Кавалија'' Серђо Ацолари.

Кавали је основао свој бренд 1970-их и развио иновативни процес штампе на кожи и тексасу, и изградио оригинални модни имиџ служечи се смелим принтовима са животињским шарама и гардеробом од џинса украшеним дијамантима.

''Копирам животињску одећу на људску, јер желим да копирам бога. Мислим да је бог фантастичан дизајнер'', чувена је Кавалијева изјава.

(Тањуг) Фото: X 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Рики

13.04.2024 03:11

Е незнам ста обуци сада када нам нема кавалија. Гледајте ви јели гдје умро нас сироти млинар или пољопривредник који нас храни а не неко тамо богато говно. Е ето да није њега и њему слицних неби се знали одјенути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е Рики

13.04.2024 09:27

Тај млинар или пољопривредник са наших простора, да нам није комунистичког режима и уништења подузетничког духа, сад би и они били као овај Кавали, елон муск или други.

Name

Ре Рики

13.04.2024 10:15

Јеси попио терапију...🤮