Тони затражио од Драгане да повуче захтјев за развод?

Драгана Мирковић недавно је саопштила да је, након 24 године, предала захтев за развод брака.

Забава 05.04.2024 | 17:50
Тони затражио од Драгане да повуче захтјев за развод?

Драгана је у саопштењу написала да она и бизнисмен Тони Бијелић већ три године воде одвојене животе и не живе под истим кровом, а Тони се јуче огласио на Инстаграму и открио да је дошао у њихов дворац Ебенфурт код Беча, где је Драгана остала да живи.

Како је извор близак овом пару рекао за домаће медије, разлог Тонијевог доласка у породични дом јесте покушај да се помири са Драганом. Наиме, он је, према речима извора, молио певачицу да одустане од развода и обећавао је да ће се променити и потрудити се да све буде као некада.

Како сазнају домаћи медији, Бијелић у протеклих шест месеци у дворцу у није провео ниједан цео дан, а сада је дошао, спреман на све како би му Драгана опростила и повукла захтев за развод.

Међутим, фолк звезда му је рекла да помирење не долази у обзир, будући да је годинама толерисала разне ствари и покушавала да одржи брак, те да сада, када је коначно пресекла, своју одлуку неће мењати и да помирење „не долази у обзир“.

Она је Тонију рекла и да га, упркос свему, не мрзи и нема негативних емоција ка њему, те да жели да остану у што бољим односима због деце.

Подсећамо, њих двоје су у браку добили двоје деце, сина Марка и ћерку Мануелу, који су сада студенти. Након објаве о разводу писало се да Тони има доста млађу љубавницу са којом је дуже време у вези, али је он то демантовао.

Такође, Драгана и Тони су се отпратили са Инстаграма, иако заједничке фотографије још увек имају на својим профилима, а Тонија је на Инстаграму отпратио и њихов син Марко, што су многи протумачили као јасну поруку да је он на мајчиној страни.

(Курир/Нова.рс) ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Србо

05.04.2024 18:29

Сад ће ријалити на телевизији ДМ, помодарство, њих четворо живи у дворцу од 20 соба и 10 купатила а није њихов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

05.04.2024 18:39

Наравно да није њихов то изнајмљено за бизнис али не иде у Аустрији како они мисле каи кид нас.Треба то одрзават а не само хвалити се на сва уста.На крају видјт це се ко је власник.

Name

Ре

05.04.2024 19:50

Одраће га по џепу...зато тражи повлачење

Name

Дарио Дјапа

08.04.2024 22:01

Браво за Марка јер и ја сам на Драганиној страни

ОДГОВОРИТЕ