Ово су најдужи бракови на естради, неки од њих су и пола века заједно!

Бракови на јавној сцени не опстају баш дуго, али неки су успели и трају по неколико деценија и управо су примери правих љубави. И док су многе јавне личности познате по скандалозним разводима, има и оних које су више пута показале да имају складне бракове и уживају у љубави.

Забава 01.04.2024 | 18:39
Ово су најдужи бракови на естради, неки од њих су и пола века заједно!

Гордана и Мирослав Илић 51 годину брака Рекордер, кад је реч о браку, дефинитивно је Мирослав Илић, који са својом лепшом половином Горданом ужива већ 51 годину, а њихову љубав употпунили су син Марко и ћерка Марија. - Развод никада није био на дневном реду. Ја сам Гордани, кад смо се вратили из Скопља, а то је била 1971, рекао: Гордана, ја се само једном женим, нема тајни у кући и нема тајних фондова у кући - рекао је Мирослав. Певач је свестан да је Гордана поднела много тога да би њихов брак опстао, те да је правила бројне компромисе.

Miroslav IlićФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Зорица и Кемиш 39 година брака Зорица Брунцлик и Мирољуб Кемиш важе за један од најскладнијих парова. Иако је била две године старија од њега, Кемиш се заљубио у њу након што се развео од Весне Змијанац. - Весну Змијанац волим највише на свету, самим тим што се развела од тако дивног човека, а мени омогућила да упознам величину праве љубави - изјавила је Зорица једном приликом за медије.

Miroljub Aranđelović Kemiš, Zorica BrunclikФОТО: АНТОНИО АХЕЛ/АТАИМАГЕС

Аца и Биљана Јевтић 37 година Тридесет и седам година дивне љубави славе и Биља Јевтић и њен супруг Аца Илић, а о њиховој свадби се и данас прича. Будући да их млади често питају за савет за успешан брак, Биља је недавно признала да, осим љубави потребни су подршка и ослонац. - Најтежа година брака је по неким анализама седма година брака. Ми то нисмо приметили, буквално нисмо ни приметили да смо већ 10 година били заједно и ево већ деценијама је тако - рекла је Биља у једној емисији.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/07/26/21/2659567_аца-илиц-дамир-дервисагиц_фф.јпг?вер=1711956937" алт="Аца Илић, Биљана Јевтић" />ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Лепа Брена и Боба 32 године брака Лепа Брена и Слободан Живојиновић упознали су се у новогодишњој ноћи 1988, а венчали се након четири године забављања на свадби деценије у хотелу "Интерконтинентал" у Београду 1991. Њих двоје имају синове Виктора и Стефана, док Боба има и сина Филипа из првог брака. - Прве године су биле паклене. Стално смо се љутили једно на друго. У браку мора да постоји договор, а на Балкану мушкарци су навикли да буду апсолутни лидери у свему, али жена је та која брине о свима и свему - рекла је Брена на тему брака.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2023/07/24/08/3541196_xxx-неwс1-дамир-дервисагиц_фф.јпг?вер=1711956956" алт="Лепа Брена, Боба Живојиновић" />ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

(Курир.рс/<а хреф="хттпс://www.република.рс/забава/естрада/530089/естрадни-бракови" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Република)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јесу

02.04.2024 14:24

Најдужи.Незна се само ко је кога више варао.И скоро сви имају пропале браккве иза себе.

ОДГОВОРИТЕ