Ovo su najduži brakovi na estradi, neki od njih su i pola veka zajedno!

Brakovi na javnoj sceni ne opstaju baš dugo, ali neki su uspeli i traju po nekoliko decenija i upravo su primeri pravih ljubavi. I dok su mnoge javne ličnosti poznate po skandaloznim razvodima, ima i onih koje su više puta pokazale da imaju skladne brakove i uživaju u ljubavi.

Zabava 01.04.2024 | 18:39
Ovo su najduži brakovi na estradi, neki od njih su i pola veka zajedno!

Gordana i Miroslav Ilić 51 godinu braka Rekorder, kad je reč o braku, definitivno je Miroslav Ilić, koji sa svojom lepšom polovinom Gordanom uživa već 51 godinu, a njihovu ljubav upotpunili su sin Marko i ćerka Marija. - Razvod nikada nije bio na dnevnom redu. Ja sam Gordani, kad smo se vratili iz Skoplja, a to je bila 1971, rekao: Gordana, ja se samo jednom ženim, nema tajni u kući i nema tajnih fondova u kući - rekao je Miroslav. Pevač je svestan da je Gordana podnela mnogo toga da bi njihov brak opstao, te da je pravila brojne kompromise.

Miroslav IlićFOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Zorica i Kemiš 39 godina braka Zorica Brunclik i Miroljub Kemiš važe za jedan od najskladnijih parova. Iako je bila dve godine starija od njega, Kemiš se zaljubio u nju nakon što se razveo od Vesne Zmijanac. - Vesnu Zmijanac volim najviše na svetu, samim tim što se razvela od tako divnog čoveka, a meni omogućila da upoznam veličinu prave ljubavi - izjavila je Zorica jednom prilikom za medije.

Miroljub Aranđelović Kemiš, Zorica BrunclikFOTO: ANTONIO AHEL/ATAIMAGES

Aca i Biljana Jevtić 37 godina Trideset i sedam godina divne ljubavi slave i Bilja Jevtić i njen suprug Aca Ilić, a o njihovoj svadbi se i danas priča. Budući da ih mladi često pitaju za savet za uspešan brak, Bilja je nedavno priznala da, osim ljubavi potrebni su podrška i oslonac. - Najteža godina braka je po nekim analizama sedma godina braka. Mi to nismo primetili, bukvalno nismo ni primetili da smo već 10 godina bili zajedno i evo već decenijama je tako - rekla je Bilja u jednoj emisiji.

Aca Ilić, Biljana JevtićFOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Lepa Brena i Boba 32 godine braka Lepa Brena i Slobodan Živojinović upoznali su se u novogodišnjoj noći 1988, a venčali se nakon četiri godine zabavljanja na svadbi decenije u hotelu "Interkontinental" u Beogradu 1991. Njih dvoje imaju sinove Viktora i Stefana, dok Boba ima i sina Filipa iz prvog braka. - Prve godine su bile paklene. Stalno smo se ljutili jedno na drugo. U braku mora da postoji dogovor, a na Balkanu muškarci su navikli da budu apsolutni lideri u svemu, ali žena je ta koja brine o svima i svemu - rekla je Brena na temu braka.

Lepa Brena, Boba ŽivojinovićFOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

(Kurir.rs/Republika)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Jesu

02.04.2024 14:24

Najduži.Nezna se samo ko je koga više varao.I skoro svi imaju propale brakkve iza sebe.

ODGOVORITE