Ведрана Рудан о Лечићу: довољно ми је да видим његов смешак и све ми је јасно!

Ведрана Рудан коментарисала је Бранислава Лечића који се нашао у жижи интересовања након што је тужио млађу колегиницу пошто је одбила да глуми с њим у једној серији.

Магазин 06.03.2024 | 18:39
Ведрана Рудан о Лечићу: довољно ми је да видим његов смешак и све ми је јасно!

Хрватска књижевница и новинарка Ведрана Рудан прокоментарисала је глумца Бранислава Лечића који је одлучио да тужи колегиницу Анђелу Јовановић јер је одбила да сарађује с њим на снимању серије "Радио Милева". Анђела је раније изјавила да је то учинила због "непријатног догађаја из прошлости".

Ведрана Рудан је истакла да Лечића не сматра господином, те да је због тешке ситуације са оцем научила да процени људе: "Ја не морам да чујем сведочење ни једне једине жене. Мени је довољно да видим његов поглед, смешак и све ми је јасно", рекла је Ведрана на "Првој".

У Првом основном суду у Београду одржано је прво рочиште по тужби глумца Бранислава Лечића, коју је поднео против своје колегинице Анђеле Јовановић. Анђелу су испред суда подржале бројне колеге које су је изгрлиле и поздравиле громогласним аплаузом, док се Лечић није појавио.

Глумица је суд напустила после 45 минута, а потом се огласио њен адвокат Горан Драганић који је открио да ће сведоци у овом судском процесу бити и чланови продукције серије "Радио Милева", као и да је следеће рочиште заказано за 30. септембар. Како је истакао адвокат, Анђела се неће оглашавати, она ће своју изјаву дати пред судом на једном од следећих рочишта.

Анђела се по изласку из суда присутним медијима обратила са само две речи.

Она је само кратко рекла: "Хвала вам".

<имг цласс="б-лазy б-лоадед" срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2024/03/06/10/3831998_11_фф.јпг" />

<див цласс="галНфо"> ФОТО: СТЕФАН СТОЈАНОВИЋ/ МОНДО

(<а хреф="хттпс://мондо.рс/Забава/Звезде-и-трацеви/а1898595/Ведрана-Рудан-о-Браниславу-Лецицу.хтмл?утм_соурце=курир&утм_медиум=мондо_wидгет&утм_цампаигн=старс">мондо.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар