Шта се дешава: Круже теорије да је принцеза Кејт у коми

Људи блиски краљевској породици и њихови помоћници осудили су „лудило на друштвеним мрежама“ јер су га преплавиле теорије завере о здрављу и месту боравка принцезе од Велса, Кејт Мидлтон.

Свијет 02.03.2024 | 16:54
Шта се дешава: Круже теорије да је принцеза Кејт у коми

Кејт Мидлтон није се појавила у јавности већ два месеца јер се опоравља од абдоминалне операције и иако није било додатних информација о њеном стању, Кенсингтонска палата инсистира на томе да је „добро“.

Недостатак информација и фотографија принцезе у јавности, посебно у комбинацији са отвореношћу коју је Бакингемска палата показала у вези са краљевом дијагнозом рака, омогућила је да се нагађања о Кејт шире као заразна болест.

Једна од теорија које круже интернетом је да лежи у коми, да пролази кроз процес клонирања, да чека да јој израсте лоша фризура и да се опоравља од „бразилског подизања задњице“.

Спекулације су постале толико распрострањене да су краљевски помоћници сада одлучили реагују, преноси "Тхе Сун".

Новинама су рекли: „Од самог почетка смо били јасни да нећемо давати коментаре о здрављу принцезе од Велса и да ћемо само изаћи са значајним информацијама. Видели смо лудило на друштвеним мрежама и то неће променити нашу стратегију. Принцеза има право на интимност и јавност то мора да пошутје. Она се нада да ће јавност разумети њену жељу да се склони што је више могуће због своје деце. Њена жеља је да њени лични медицински подаци остану приватни. Принцеза од Велса жели да се извини свима који су забринути због тога што мора да одложи своје предстојеће краљевске обавезе. Она се радује повратку и својим обавезама", пише у саопштењу,

(Курир.рс/ Тхе Сун/ Блиц жена/ Л. С) Фото: АБЦ Неwс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Брз

02.03.2024 18:02

Опоравак принцези.

ОДГОВОРИТЕ