Šta se dešava: Kruže teorije da je princeza Kejt u komi

Ljudi bliski kraljevskoj porodici i njihovi pomoćnici osudili su „ludilo na društvenim mrežama“ jer su ga preplavile teorije zavere o zdravlju i mestu boravka princeze od Velsa, Kejt Midlton.

Svijet 02.03.2024 | 16:54
Šta se dešava: Kruže teorije da je princeza Kejt u komi

Kejt Midlton nije se pojavila u javnosti već dva meseca jer se oporavlja od abdominalne operacije i iako nije bilo dodatnih informacija o njenom stanju, Kensingtonska palata insistira na tome da je „dobro“.

Nedostatak informacija i fotografija princeze u javnosti, posebno u kombinaciji sa otvorenošću koju je Bakingemska palata pokazala u vezi sa kraljevom dijagnozom raka, omogućila je da se nagađanja o Kejt šire kao zarazna bolest.

Jedna od teorija koje kruže internetom je da leži u komi, da prolazi kroz proces kloniranja, da čeka da joj izraste loša frizura i da se oporavlja od „brazilskog podizanja zadnjice“.

Spekulacije su postale toliko rasprostranjene da su kraljevski pomoćnici sada odlučili reaguju, prenosi "The Sun".

Novinama su rekli: „Od samog početka smo bili jasni da nećemo davati komentare o zdravlju princeze od Velsa i da ćemo samo izaći sa značajnim informacijama. Videli smo ludilo na društvenim mrežama i to neće promeniti našu strategiju. Princeza ima pravo na intimnost i javnost to mora da pošutje. Ona se nada da će javnost razumeti njenu želju da se skloni što je više moguće zbog svoje dece. Njena želja je da njeni lični medicinski podaci ostanu privatni. Princeza od Velsa želi da se izvini svima koji su zabrinuti zbog toga što mora da odloži svoje predstojeće kraljevske obaveze. Ona se raduje povratku i svojim obavezama", piše u saopštenju,

(Kurir.rs/ The Sun/ Blic žena/ L. S) Foto: ABC News

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Brz

02.03.2024 18:02

Oporavak princezi.

ODGOVORITE