Констракта реаговала на Бресквицину опаску да њена песма није српска!

Анђела Игњатовић Бресквица и Ана Ђурић Констракта такмиче се на овогодишњој "Песми за Евровизију 2024".

Забава 28.02.2024 | 18:32
Констракта реаговала на Бресквицину опаску да њена песма није српска!

Бресквица је изјавила да Констрактина песма "није представљала Србију", и да је само њена и Теодорина песма на овогодишњем избору "српска", након чега се огласила и Ана Ђурић Констракта.

"Бресквица је најслушанија, судећи по Јутјубу. За мене је то доста анахроно, није нешто што ја препознајем као стил. То може и на другачији начин да се искаже. Најтачније је ако кажем да је анахроно. Тај број слушања код ње, код мене, то није реално како ће бити на крају, шта ће се заправо десити у финалу. Долазе наступи, неким песмама је потребно време да те купе, видећемо на крају", рекла је Констракта за Информер.

Ana Đurić Konstrakta, KonstraktaФОТО: АТА ИМАГЕС

Бресквица је раније, у интервјуу за Зед ТВ рекла да иде на такмичење јер "песма мора да буде српска", а потом се дотакла нумере "Ин цоропоре сано" с којом је Констракта представљала нашу земљу.

"Кад сам чула моју песму, у глави ми је само била наша земља. Зато сад идем на такмичење. Песма мора да буде српска, да има српска обележја, да л' текстуално, да л' музиком, мораш да покажеш своју земљу! Моја песма има тај неки вајб српски", рекла је недавно Бресквица и додала:

Pesma za Evroviziju 24, Pesma za Evroviziju, BreskvicaФОТО: СЦРЕЕНСХОТ РТС

"Само моја песма и песма од Теyа Доре би требало да представљају нашу земљу, те песме представљају Србију, то је право... То је неко моје мишљење. Констрактина песма је онда, кад је ишла на Евровизију, била са фором. Срби су посебни и то треба да се покаже! Имамо посебан звук, небески народ... ".

(мондо.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дарио Дјапа

19.03.2024 11:46

Браво Констракта

ОДГОВОРИТЕ