Konstrakta reagovala na Breskvicinu opasku da njena pesma nije srpska!

Anđela Ignjatović Breskvica i Ana Đurić Konstrakta takmiče se na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju 2024".

Zabava 28.02.2024 | 18:32
Konstrakta reagovala na Breskvicinu opasku da njena pesma nije srpska!

Breskvica je izjavila da Konstraktina pesma "nije predstavljala Srbiju", i da je samo njena i Teodorina pesma na ovogodišnjem izboru "srpska", nakon čega se oglasila i Ana Đurić Konstrakta.

"Breskvica je najslušanija, sudeći po Jutjubu. Za mene je to dosta anahrono, nije nešto što ja prepoznajem kao stil. To može i na drugačiji način da se iskaže. Najtačnije je ako kažem da je anahrono. Taj broj slušanja kod nje, kod mene, to nije realno kako će biti na kraju, šta će se zapravo desiti u finalu. Dolaze nastupi, nekim pesmama je potrebno vreme da te kupe, videćemo na kraju", rekla je Konstrakta za Informer.

Ana Đurić Konstrakta, KonstraktaFOTO: ATA IMAGES

Breskvica je ranije, u intervjuu za Zed TV rekla da ide na takmičenje jer "pesma mora da bude srpska", a potom se dotakla numere "In coropore sano" s kojom je Konstrakta predstavljala našu zemlju.

"Kad sam čula moju pesmu, u glavi mi je samo bila naša zemlja. Zato sad idem na takmičenje. Pesma mora da bude srpska, da ima srpska obeležja, da l' tekstualno, da l' muzikom, moraš da pokažeš svoju zemlju! Moja pesma ima taj neki vajb srpski", rekla je nedavno Breskvica i dodala:

Pesma za Evroviziju 24, Pesma za Evroviziju, BreskvicaFOTO: SCREENSHOT RTS

"Samo moja pesma i pesma od Teya Dore bi trebalo da predstavljaju našu zemlju, te pesme predstavljaju Srbiju, to je pravo... To je neko moje mišljenje. Konstraktina pesma je onda, kad je išla na Evroviziju, bila sa forom. Srbi su posebni i to treba da se pokaže! Imamo poseban zvuk, nebeski narod... ".

(mondo.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dario Djapa

19.03.2024 11:46

Bravo Konstrakta

ODGOVORITE