Тинејџер украо коња па покушао да га сакрије у стану!

19-годишњем тинејџеру прети казна од три месеца до пет година затвора због крађе коња и покушаја да га сакрије у свом стану на трец́ем спрату зграде.

Занимљивости 28.02.2024 | 16:35
Тинејџер украо коња па покушао да га сакрије у стану!

Када су полицајци у Вејхерову, у Пољској, примили хитни позив о човеку који је покушао да одведе коња до горњих спратова локалне стамбене зграде, помислили су да је то била шала. Међутим, особа са друге стране линије није се смејала и била је озбиљна.

Инсистирали су да је на степеништу њихове зграде појавио прави коњ који се пењао, а становницима зграде била је потребна помоц́ полиције. Полиција је невољко послала екипу да истражи, али су били шокирани када су открили да је прича позиваоца потврђена.

Заиста је један младиц́ водио одраслог коња на горње спратове стамбене зграде који је изгледао као да се свађао са незадовољним комшијама покушавајуц́и да га спречи.

“Младиц́ је покушавао да уведе кобилу у степениште вишепородичне зграде“, рекла је за Радио Гдањск Анета Потрикус, портпаролка окружног полицијског штаба у Вејхерову.

Полицајци су касније сазнали да је неименовани 19-годишњак који је покушавао да уведе коња у свој стан на трец́ем спрату украо животињу и да је покушавао да је сакрије, у случају да неко дође поводом крађе коња.

Очигледно никада није размишљао о томе колико ц́е та операција бити упадљива, или како ц́е задржати одраслу кобилу у свом двособном стану ако успе да је провуче кроз улазна врата.

Полиција је проценила цену коња на око 15.000 пољских злота (3.517 долара). Успели су да врате живу и здраву животињу власнику који је вец́ пријавио крађу.

Што се тиче 19-годишњег генија који је покушао да сакрије украденог коња у свом стану, он је оптужен за крађу и ризикује да иза решетака проведе до пет година.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар