Жесток окршај Соње и Халида на суђењу, певачу се усред рочишта слошило

Настављено је суђење Халиду Муслимовићу по тужби Соње Башић из Аустралије да јој дугује 90.000 евра, без камате.

Забава 27.02.2024 | 18:43
Жесток окршај Соње и Халида на суђењу, певачу се усред рочишта слошило

Процес који је одржан у Приједору трајао је четири сата, а почело је у 11 сати читањем вајбер порука од 2015. до 2024. које је тужиља размењивала са певачем. Из њих се јасно види да Халид више пута признаје да јој дугује новац и да јој обећава да ће исти вратити у више месечних рата.

Све време док је Башићева образлагала садржину порука, Муслимовић је својој адвокатици Јелени Груловић говорио да Соња лаже. У једном тренутку Башицева му је рекла: "Ућити смеће док ја говорим!"

Halid Muslimović, Sonja Bašić, dokumenta sa suda<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: МАРИНА ЛОПИЧИЋ, ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, ПРИВАТНА АРХИВА

Дошло је и до расправе између Соњиног браниоца Драгана Толимира и Халидове пуномоћнице. Потом је њој дата могућност да поставља питања Соњи, али је она питала све оно на шта је Башићева раније одговорила. - Ако желите да се научите праву, дођите код мене на праксу - рекао је Толимир Халидовој адвокатици.

Док је трајала жучна расправа, Халид се окренуо ка новинару Курира, који је пратио рочиште и рекао му: - Видите ли ви овај циркус? Хоћете ли овај пут бити човек према мени, пошто раније нисте били човек? Судија је након тога упозорио певача да се не обраћа новинару.

Онда је уследила кулминација суђења. Халидову адвокатицу је посебно занимало да ли је Соња осим пословне, имала и неку другу везу са Халидом. На ово је Соња упитала: - С***?

Адвокатица се збунила, па је све време понављала: "Колико је то трајало?", па је Соња одговорила:

- Мислите колико је трајао с***? Почело је 2015. а завршило се крајем 2017. После смо опет почели у марту 2018. па је трајало док ме није пребио у јулу 2018. Али све то нема никакве везе, ово је суђење за новац који ми дугује - рекла је она.

Док је Соња то говорила, Халид је све време жвакао жваку, а у једном тренутку је тражио да се отвори прозор јер му се слошило.

Суђење је прекинуто на пола сата, па је настављено и трајало је скоро сат и по. Завршено је Соњиним одговорима на питања Халидове адвокатице. С обзиром на то да је већ био крај радног времена, судија је рекао да це Халид дати изјаву на следећем рочишту јер је певач казао да му треба више од три сата за говор.

- Већ је доказано да доста од тога није истина. Рочиште је прошло добро. За истину се не спрема - рекао је Муслимовић за Курир.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2019/10/21/13/2027269_профимедиа0309261025_фф.јпг?вер=1709045445" алт="Халид Муслимовић, Соња Башић" /><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, МАРИНА ЛОПИЧИЋ

Следеће рочиште би требало да буде одржано у четвртак 29. фебруара, када би требало да буду саслушани сведоци: Халидова деца Енис и Лејла, две претходне Соњине адвокатице и Халидов бивши адвокат.

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4359304/зесток-окрсај-у-наставку-судјења-соње-и-халида-басицева-без-длаке-на-језику-тврдила-у-каквој-вези-је-била-са-муслимовицем">курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар