Хрвати изабрали представника на Евровизији, занимљиво да је он ушао као резерва!

Марко Пуришић, познатији као Бејби Лазања представљаће Хрватску на Евровизији у мају у Малмеу, након што је однео убедљиву победу на такмичењу "Дора".

Забава 26.02.2024 | 20:27
Хрвати изабрали представника на Евровизији, занимљиво да је он ушао као резерва!

Музичар је са песмом "Рим Тим Таги Дим" добио највише гласова публике и жирија, а на сцени се појавио нашминкан и у костиму са ланцима, с којима је многе подсетио на прошлогодишње представнике Финске.

Оно што је посебно занимљиво је да је Бејби Лазања стекао право на учешће на "Дори", након што је певачица Јелена Жнидарић Зса Зса одустала од такмичења због, како је истакла, већих препрека и сутуација личне природе, те је Бејби, по правилима, као прва резерва, добио прилику да наступи на хрватском фестивалу.

Dora, glasanje, Bejbi Lazanja<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ХРТ

Иначе, како је и сам певач испричао хрватским медијима, он је сазнао да ће бити прва резерва на "Дори" на "Иксу", када је неко од корисника ове друштвене мреже твитовао информацију:

- Не зову те ако си замена, не добијаш позив. Ја сам сазнао преко "Икса". Неко је твитовао нешто као: "Гле, шта је ово у резерви? Шта ово значи Бејби Лазања "Рим Тим Таги Дим". Онда кад је Зса Зса изашла и кад се повукла, звали су ме и рекли: "Да ли си спреман?" Нисам био, али сам рекао да јесам, јер оно... - испричао је Бејби.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2024/02/25/22/3823972_бејби-лазања1_фф.јпг?вер=1708954931" алт="Бејби Лазања, Бабy Ласагна" /><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ХРТ

- Ово звучи можда мало насумично, али ја се сећам једног интервјуа покојног Кобија Брајанта, који је играо утакмице и славио је неку победу са својим тимом. Он им је рекао: "Посао није готов". Такав сам приступ одлучио да имам и ја, трудио сам се да све одрадим што боље могу. Овде је било фантастичних извођача, који су једнако као и ја могли да заслуже ову статуу. Имао сам страх, нисам се превише веселио због себе, него због других. Статуу сам хтео да ставим на једну полицу, али она је много тешка. Немам појма, морам да смислим - рекао је Бејби Лазања у првом интервјуу после победе за ХРТ.

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/забава/поп-култура/4358785/бејби-лазања-усао-као-резерва-на-дору-па-тријумфовао">курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар