Hrvati izabrali predstavnika na Evroviziji, zanimljivo da je on ušao kao rezerva!

Marko Purišić, poznatiji kao Bejbi Lazanja predstavljaće Hrvatsku na Evroviziji u maju u Malmeu, nakon što je odneo ubedljivu pobedu na takmičenju "Dora".

Zabava 26.02.2024 | 20:27
Hrvati izabrali predstavnika na Evroviziji, zanimljivo da je on ušao kao rezerva!

Muzičar je sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim" dobio najviše glasova publike i žirija, a na sceni se pojavio našminkan i u kostimu sa lancima, s kojima je mnoge podsetio na prošlogodišnje predstavnike Finske.

Ono što je posebno zanimljivo je da je Bejbi Lazanja stekao pravo na učešće na "Dori", nakon što je pevačica Jelena Žnidarić Zsa Zsa odustala od takmičenja zbog, kako je istakla, većih prepreka i sutuacija lične prirode, te je Bejbi, po pravilima, kao prva rezerva, dobio priliku da nastupi na hrvatskom festivalu.

Dora, glasanje, Bejbi LazanjaFOTO: PRINTSCREEN/HRT

Inače, kako je i sam pevač ispričao hrvatskim medijima, on je saznao da će biti prva rezerva na "Dori" na "Iksu", kada je neko od korisnika ove društvene mreže tvitovao informaciju:

- Ne zovu te ako si zamena, ne dobijaš poziv. Ja sam saznao preko "Iksa". Neko je tvitovao nešto kao: "Gle, šta je ovo u rezervi? Šta ovo znači Bejbi Lazanja "Rim Tim Tagi Dim". Onda kad je Zsa Zsa izašla i kad se povukla, zvali su me i rekli: "Da li si spreman?" Nisam bio, ali sam rekao da jesam, jer ono... - ispričao je Bejbi.

Bejbi Lazanja, Baby LasagnaFOTO: PRINTSCREEN/HRT

- Ovo zvuči možda malo nasumično, ali ja se sećam jednog intervjua pokojnog Kobija Brajanta, koji je igrao utakmice i slavio je neku pobedu sa svojim timom. On im je rekao: "Posao nije gotov". Takav sam pristup odlučio da imam i ja, trudio sam se da sve odradim što bolje mogu. Ovde je bilo fantastičnih izvođača, koji su jednako kao i ja mogli da zasluže ovu statuu. Imao sam strah, nisam se previše veselio zbog sebe, nego zbog drugih. Statuu sam hteo da stavim na jednu policu, ali ona je mnogo teška. Nemam pojma, moram da smislim - rekao je Bejbi Lazanja u prvom intervjuu posle pobede za HRT.

(kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar