Помириле се Јелена Карлеуша и Андреана Чекић!

Јелена Карлеуша и Андреана Чекић закопале су ратне секире и помириле се!

Забава 07.02.2024 | 18:39
Помириле се Јелена Карлеуша и Андреана Чекић!

Иако годинама уназад нису биле у добрим односима, поп дива и бивша звезда "Гранда" заборавиле су на своју ружну прошлост. У прилог томе говоре њихови Инстаграм профили на којима су се недавно запратиле.

Међу 2,4 милиона пратилаца које броји Јелена на овој друштвеној мрежи, једна од њих је Андреана. Интересантно је да Карлеуша прати свега педесетак људи, а између осталих и Чекићеву.

Њихови фанови су о овоме писали и на друштвеној мрежи "Икс", а многи се надају дуету који би, како кажу, био вансеријски. Ипак, њих две се о свом помирењу још нису оглашавале.

Подсетимо, док је жирирала у "Звездама Гранда", Карлеуша је често истицала да певачице не треба да почињу каријеру у кафани.

Darko Lazić, svadba, svadba Darko Lazića, Andreana ČekićФОТО: ПЕТАР АЛЕКСИЋ

- Ја сам почела да радим по клубовима у Бечу.... Могу да нађем моју слику, имала сам 13-14 година... Јелена Карлеуша је дошла да гостује у Бечу, баш у кафани. У ствари, није ни Беч, него место поред. То је баш кафана, тако да не може да каже да никад није певала у кафани. Јесте! То што она жели да избрише прошлост или нешто друго, то се ради, то је ок - рекла је Андреана тада и започела рат са колегиницом.

ЈК је тада узвратила Андриани путем Твитера и у свом стилу јој је одговорила.

- Молим моје фанове да не нападају разне ћекиће, турпије, бонсеке, јер је сваки мој фан већа звезда и има више пратилаца од тих анонимуса - рекла је Јелена.

Jelena KarleušaФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

Ипак, једном приликом Андреана је рекла како је Јелена "маг шоубизниса".

- Карлеуша је маг за шоубизнис, она зна и уме то да ради, Јелени замерам што уме да чачка колеге. Али на крају дана схватимо само да је све то шоу-бизнис. Али готивим и њу и поздрављам је, имамо и истог менаџера, ваљда ћемо се здружити - истакла је она.

(Курир.рс/телеграф)

Коментари / 0

Оставите коментар