Pomirile se Jelena Karleuša i Andreana Čekić!

Jelena Karleuša i Andreana Čekić zakopale su ratne sekire i pomirile se!

Zabava 07.02.2024 | 18:39
Pomirile se Jelena Karleuša i Andreana Čekić!

Iako godinama unazad nisu bile u dobrim odnosima, pop diva i bivša zvezda "Granda" zaboravile su na svoju ružnu prošlost. U prilog tome govore njihovi Instagram profili na kojima su se nedavno zapratile.

Među 2,4 miliona pratilaca koje broji Jelena na ovoj društvenoj mreži, jedna od njih je Andreana. Interesantno je da Karleuša prati svega pedesetak ljudi, a između ostalih i Čekićevu.

Njihovi fanovi su o ovome pisali i na društvenoj mreži "Iks", a mnogi se nadaju duetu koji bi, kako kažu, bio vanserijski. Ipak, njih dve se o svom pomirenju još nisu oglašavale.

Podsetimo, dok je žirirala u "Zvezdama Granda", Karleuša je često isticala da pevačice ne treba da počinju karijeru u kafani.

Darko Lazić, svadba, svadba Darko Lazića, Andreana ČekićFOTO: PETAR ALEKSIĆ

- Ja sam počela da radim po klubovima u Beču.... Mogu da nađem moju sliku, imala sam 13-14 godina... Jelena Karleuša je došla da gostuje u Beču, baš u kafani. U stvari, nije ni Beč, nego mesto pored. To je baš kafana, tako da ne može da kaže da nikad nije pevala u kafani. Jeste! To što ona želi da izbriše prošlost ili nešto drugo, to se radi, to je ok - rekla je Andreana tada i započela rat sa koleginicom.

JK je tada uzvratila Andriani putem Tvitera i u svom stilu joj je odgovorila.

- Molim moje fanove da ne napadaju razne ćekiće, turpije, bonseke, jer je svaki moj fan veća zvezda i ima više pratilaca od tih anonimusa - rekla je Jelena.

Jelena KarleušaFOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Ipak, jednom prilikom Andreana je rekla kako je Jelena "mag šoubiznisa".

- Karleuša je mag za šoubiznis, ona zna i ume to da radi, Jeleni zameram što ume da čačka kolege. Ali na kraju dana shvatimo samo da je sve to šou-biznis. Ali gotivim i nju i pozdravljam je, imamo i istog menadžera, valjda ćemo se združiti - istakla je ona.

(Kurir.rs/telegraf)

Komentari / 0

Ostavite komentar