Ибрахимовић овога пута на Санрему ушао уз песму Лепе Брене: Шта каже Нада?

Златан Ибрахимовић појавио се синоћ на фестивалу у Санрему .Познати фудбалер стигао је на познати италијански фестивал, а посебну пажњу привукао је када се појавио уз тактове песме Лепе Брене, "Луда за тобом".

Магазин 07.02.2024 | 15:55
Ибрахимовић овога пута  на Санрему ушао уз песму Лепе Брене: Шта каже Нада?

Тако је направио промену у ондосу на претходни пут када је због њега пуштена песма „Јутро је“ од Наде Топчагић.

„Шта ја радим овде? Питам се шта ти радиш? Ја ц́у сада сести. Ако те видим уморног, тражиц́у замену“, рекао је Ибрахимовић водитељу.

 

Певачица Нада Топчагић огласила се и прокоментарисала фубалера Златана Ибрахимовића који се на фестивалу Санремо појавио на бини уз песму Лепе Брене "Луда за тобом".

Наиме, на поменутом певачком такмичењу Италија је бирала свог представника за Евровизију, а Златан је, као и пре три године, дошао као специјални гост.

Тада су Италијани имали прилику да чују мегахит Наде Топчагић "Јутро је", а Ибрахимовић је признао да је певачицин велики фан, као и да му је поменута нумера једна од омиљених песама.

Међутим, иако се ове године појавио са песмом другог извођача, Топчагићева није разочарана.

Nada TopčagićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- Супер, нека је изашао са Бренином песмом. Надам се да ће следећи пут изаћи са неком трећом. Знате како, он воли песме са наших простора, од наших извођача, а моја песма му је била најдража. Он је то и рекао, растао је уз песму "Јутро је". Прославио је 500-ти гол уз ту песму, била сам му на рођендану... Али воли и друге песме. Када сам била на његовом рођендану, врло ме је изненадио, воли рецимо песму и од Ане Николић "Сандале", воли и Дару Бубамару, Халида Бешлића... Све слуша. Има разнолик музички укус. Не осећам се издано, битно је да буде песма са наших простора. Нек дође и неко други на ред, а не само ја - рекла је Нада кроз смех и открила да Златан није једини спортиста који је њен велики фан, те да и други радо слушају њене песме.

- Новак Ђоковић је играо коло уз моју песму, певао је и он "Јутро је", доста ме је волео и Саво Милошевић, кошаркаши... Много ме људи воле, има доста спортиста међу њима. Недавно сам наступала у Краљеву и без икакве помпе и реклама, трг је био пун, то је било страшно! Оно што ме је највише одушевило је што је међу публиком било много клинаца, а могли су да бирају где ће да оду.

Подсетимо, синоћ је стигла дојава о бомби у Санрему, а том приликом је евакуисано преко 30 певача.

(курир.рс/информер)

Коментари / 0

Оставите коментар