Цеца проговорила о хиту који је снимила са Мајом Беровић

Светлана Цеца Ражнатовић и њена колегиница Маја Беровић препевале су један од Цециних највећих хитова "Не рачунај на мене", коју је раније певачица изводила са Миром Шкорић.

Забава 05.02.2024 | 18:59
Цеца проговорила о хиту који је снимила са Мајом Беровић

Цеца је сада проговорила о овој сарадњи и истакла да је то била Мајина идеја.

- На Мајину идеју смо поново снимили песму "Не рачунај на мене", коју сам првобитно снимила са Миром Шкорић, која је гостовала на мом албуму. Она је желела то да снимимо за потребе Новогодишњег програма. Снимиле смо то зачас, с пуно љубави... Публика је то одлично прихватила. То ме је много усрећило - рекла је Цеца у емисији "Премијера".

Иначе, Маја Беровић је у одличним је односима са колегиницом Светланом Ражнатовић, а истиче да има разлике између Цециног представљања у јавности и стране коју показује приватно.

Maja BerovićФОТО: АТА ИМАГЕС

- Цеца је фантастична! Приватно је као на сцени, каква се и представља... Заправо, можда је чак и опуштенија приватно! Онако, једна потпуно драга жена - рекла је Маја Беровић на почетку, па прокоментарисала њихову дуетску песму "Не рачунај на мене".

- Презадовољна сам! Види се из приложеног... Публика говори све. Већ пар викенда изводим нумеру на наступима, заиста сам баш, баш презадовољна - истакла је Беровићева.

(курир.рс/блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Рашо

05.02.2024 19:21

Сличан се сличном радује

ОДГОВОРИТЕ